THEMEDIATHOR

Finalele Antenei: Te cunosc de undeva, pe primul loc sâmbătă. România Dansează, depășită de filmul Pro TV. Surpriza ZU TV

Două dintre show-urile Antenei 1, Te cunosc de undeva și România Dansează au avut finalele în acest weekend. Sâmbătă, Te cunosc de undeva a fost pe prima poziție la nivel național și la orașe. Duminică însă, finala România Dansează a fost depășită de filmul Turistul, de pe Pro TV.

Te-cunosc-de-undeva-copyright-Gabriela_Arsenie-Antena1_

Surpriza sfârșitului de săptămână a fost postul ZU TV. Sâmbătă, cu un un concert Forza ZU, canalul din grupul Intact a fost în Top 10, iar pe segmentul comercial a fost între primele șase posturi.

Paginademedia.ro vă prezită audiențel posturilor TV pe intervalele celor două finale de la Antena 1, Te cunosc de undeva și România Dansează.

Te cunosc de undeva pe primul loc cu finala de sâmbătă

Finala Te cunosc de undeva, în al cărei juriu s-a aflat și Horia Brenciu a reușit să devanseze filmele de sâmbătă seara de pe Pro TV, show-ul fiind urmărit la nivel național de peste 1,3 milioane de telespectatori.

O noutate în clasamentul audienței de sâmbătă seară este intrarea în top zece la nivel național a postului ZU TV, fostul GSP TV. Postul muzical, care a difuzat concertul Fortza ZU, a fost urmărit de 178.000 de telespectatori. Canalul ZU TV s-a clasat la nivel urban pe locul opt, cu 126.000 de telespectatori, și pe locul șase în privința publicului comercial.

NAȚIONAL. Seara de sâmbătă a fost condusă de Antena 1, care a difuzat finala emisiunii Te cunosc de undeva. Pe intervalul 20.30 – 23.50, Te cunosc de undeva a fost urmărit de 1.338.000 de telespectatori din întreaga țară. Pe același interval, Pro TV, ocupantul locului doi, a difuzat două filme, Numere fatale și Hostel. Cele două pelicule i-au adus postului Pro TV o audiență de 1.180.000 de persoane.

De remarcat este postul Național TV care a reușit să se claseze pe locul trei, devansând Kanal D. Televiziunea fraților Micula, care a difuzat pe intervalul Te cunosc de undeva serialele Iubire interzisă șiFosta mea iubire, a fost urmărită de 756.000 de telespectatori. ZU TV, canalul muzical al trustului Intact, a reușit performanța de a intra în top zece la nivel național cu o audiență de 178.000 de telespectatori.

 

URBAN. Antena 1 a ocupat primul loc și în privința audienței de la nivel urban. Postul din Băneasa a atras, la orașe, o medie de 843.000 de telespectatori, la o distanță de peste 160.000 de telespectatori față de Pro TV, care s-a clasat pe cea de-a doua poziție.

Național TV și-a păstrat locul trei în audiențe și la nivel urban, fiind urmărit de 287.000 de telespectatori.

 

COMERCIAL. În privința publicului cu vărste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Te cunosc de undeva s-a clasat pe locul doi, aceștia preferând filmele de pe Pro TV.

Peliculele difuzate de Pro TV au fost urmărite de 446.000 de persoane din targetul comercial, în timp ce talent-show-ul difuzat de Antena 1 a ținut 304.000 persoane în fața micilor ecrane.

Audiența posturilor TV sâmbătă, 17 aprilie, pe intervalul show-ului Te cunosc de undeva:

Audiente finala Te cunosc de undeva 2014

Finala România dansează, depășită de Turistul de pe Pro TV

Dacă sâmbătă Antena 1 a avut prima poziție, seara de duminică a fost însă a filmului de pe Pro TV, Turistul, care a reușit să devanseze finala show-ului România Dansează.

Finala de pe Antena 1 s-a intersectat și cu o parte din cel de-al doilea film de pe Pro TV – Conjurația tăcerii.

NAȚIONAL. Show-ul serii, România dansează a fost urmărit aseară de 992.000 de persoane din întreaga țară. În același timp, filmele de pe Pro TV au atras aproape 1,3 milioane de telespectatori pe minut.

Locul trei a fost ocupat de această dată de Prima TV, care a difuzat “Vrei să fii milionar?” și “Schimb de mame“. Televiziunea deținută de Cristi Burci a fost urmărită în medie de 915.000 de telespectatori din întreaga țară.

 

URBAN. Filmele de pe Pro TV au fost urmărite, la orașe, de 766.000 de telespectatori, în timp ce show-ul de divertisment de pe Antena 1 a atras o medie de 642.000 de telespectatori.

 

COMERCIAL. Clasamentul s-a menținut și în privința publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, filmele de pe Pro TV au reușit să țintă în fața micilor ecrane 495.000 de telespectatori, în timp ce show-ul de pe Antena 1 a atras 294.000 de privitori.

Audiența posturilor TV duminică, 18 aprilie, pe intervalul show-ului România dansează:

Audiente finala Romania Danseaza 2014

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 19, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: