THEMEDIATHOR

DEZBATEREA SAPTAMANII. Viitorul dupa schimbarile din Pro TV! Ce se va intampla in duelul Pro-Antena 1? SONDAJ

Dupa seria de concedieri de la Pro Tv cand mai multi angajati au fost dati afara sau altii au plecat de buna voie, iar zeci de vedete de la Pro TV si Acasa au ramas pe liber, Antena 1 a adunat tot ce e mai bun de la postul din Pache Protopopescu. Radar de Media va propune acest subiect pentru dezbatere si pentru a vedea opinia cititorilor.

dezbatere-pro-tv-antena-1

Astfel, intr-o mica recapitulare, Horia Brenciu, Stefan Banica si Loredana Groza sunt principalele vedete care au semnat cu Antena 1. Mona Segall, producatoarea de succes din Pro a semnat cu Antena 1. Zvonuri aparute in presa spun ca cei doi prezentatori de la “Romanii au talent”, Pavel Bartos si Smiley vor semna si ei cu Antena 1 odata cu terminarea show-ului. O alta informatie aparuta in presa spune ca chefii de la Masterchef ar pleca si ei la postul din Baneasa, insa oficialii Antenelor au negat acesta presupunere.

Toate vedetele de la Acasa TV au fost date afara, mai putin Cabral care din toamna va trece la Pro TV. Zeci de angajati de la Pro TV din departamentele de Comunicare si Promo au fost dati afara ad-hoc. O alta informatie neconfirmata spune ca actualul sef din Pro Tv, lituanianul Cesnavicius ar face o mica curatenie si in departamentul de stiri.

Asadar la Pro TV, vedetele pleaca, angajatii sunt dati afara, se inchid posturi  (n.r. Sport.ro), grila de programe pe timpul verii la Pro TV numara numai seriale , filme si stiri, iar la Acasa TV doar telenovele. In schimb la Antena 1 vin vedete noi, se anunta productii de amploare si totul pare roz.

Pe timpul verii se anunta emisiuni noi : “Burlacita” cu Andreea Mante, Sezonul 2 “Splash! Vedete la Apa” si varianta Antena 1- Mona Segall al reality show-ului adus din Pro, “Serviti, va rog” cu Nea Marin. Iar din toamna sezoane noi la X Factor, Next Star, X Factor, Te pui cu Blondele! Mona Segall pregateste productia “Romanian Idol”.

In continuare va rugam sa raspundeti la acest poll si sa comentati pe marginea acestui subiect. La sfarsitul saptamanii Radar de Media va publica un articol cu o serie de concluzii ale cititorilor. 

Cine credeti ca va reusi sa mentina suprematia in media-tv din Romania?

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 19, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: