THEMEDIATHOR

Alex Velea, marele câştigãtor „Te cunosc de undeva!”! Cati romani au vazut show-ul?

Dupã 13 sãptãmâni în care concurenţii celui de-al cincilea sezon „Te cunosc de undeva!” au trecut prin peste 100 de transformãri, asearã a fost decis marele câştigãtor, în persoana îndrãgitului artist Alex Velea.

alex-Velea-te-cunosc-de-undeva

Acesta a intrat cu mare bucurie în pielea unor personaje care vor rãmâne în istoria acestui spectacol: Joe Dassin, Louis Armstrong, Goran Bregovic, MC Hammer, Toma Caragiu, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţii. Asearã însã, i-a cucerit atât pe juraţi, cât şi pe colegii sãi cu o transformare uluitoare în Mirabela Dauer, alături de care a şi cântat în finala show-ului.

Rând pe rând, de-a lungul celor 14 ediţii ale celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, Alex s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spumoşi concurenţi, reuşind sã fie rãguşit, extravagant, dur sau extrem de emoţinat. I-a cucerit pe juraţi, dar şi pe colegii sãi de platou, astfel cã asearã au sãrbãtorit împreunã reuşita lui.

Cu un procent de leadership de 71% în rândul telespectatorilor din mediul urban, transforming show-ul şi-a adjudecat şi asearã prima poziţie în clasamentul audienţelor, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional. Astfel, emisiunea prezentatã de Alina şi Cosmin a înregistrat un rating mediu de 8.3% şi o cotã de piaţã de 18% la nivelul targetului all urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, înregistra în acelaşi interval orar, 20:30 -23:44, un rating mediu de 6.6% şi 14.3% share. 

2poza 3poza 4poza 1poza

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 19, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: