THEMEDIATHOR

Start VOCEA ROMANIEI, Pro TV anunta inscrierile pentru preselectiile show-ului. Cine vor fi juratii?

vocea-romaniei-a-doua-gala-live-3000x2000

Pro TV anunta in mod oficial debutul preselectiilor pentru noul sezon al show-ului Vocea Roameniei. Insa nu stim cine vor fi prezentatorii, dupa cum Radar de Media a scris aici ca Pavel Bartos si Smiley vor pleca dupa Mona Segall la Antena 1. 

De asemenea, nici juratii nu stim care vor mai fi, asta dupa ce Horia Brenciu si Loredana au plecat la Antena 1, Smiley e si el cooptat in echipa din Baneasa, iar singurul de care nu s-a auzit nimic este Marius Moga.

Cu ceva timp in urma cand Pro TV a confirmat ca productiile Vocea Romaniei, Masterchef si Serialul Las Fierbinti vor continua si din toamna, oficialii postului au spus ca vor veni si cu lista juratiilor pentru Vocea Romaniei.

Vocea României se întoarce în această toamnă la PRO TV și dă startul căutărilor pentru următoarele vedete ale industriei muzicale românești.

Sezonul 4 – Vocea României invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro incepand de astazi 12 Mai, dupa perioada de inscrieri urmand faimoasa caravană în mai multe orașe din România.  “Doar vocea contează”! Astfel, sunt așteptați la preselecțiile care vor avea loc în întreaga țară toți cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă și pot întoarce faimoasele scaune ale antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea șansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României, un titlul atât de râvnit, care înseamnă mai mult decât simpla câștigare a unui concurs: înseamnă șansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate.

Vocea României a obținut rezultate record de audiență la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare (8,5 rating și 26% share în anul 2011, 12 rating și 26,4% share în 2012 și 13,2 rating și 30,5% cota de piata în 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani).

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show). gala live - vocea romaniei

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: