THEMEDIATHOR

SPLASH! VEDETE LA APA. Matteo este cel de-al doilea concurent confirmat in show!

Dupa ce a fost anuntata participarea vedetei Antena 1, Alina Puscas acum a venit randul lui Matteo.Acesta se pregătește intens pentru participarea la „Splash! Vedete la apă”, show-ul verii la Antena 1.

Matteo-Splash-vedete-la-Apa

De altfel, el și-a propus ca la această emisiune să reușească să-și înfrângă teama de înălțime.“Mi-e foarte teamă de înălțime!!! Ca să îmi înving această mare frică, vreau să sar de la 10 metri! Cred că teama asta s-a activat o dată cu maturizarea. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să conștientizezi și pericolul…”, ne-a spus Matteo, după primele antrenamente.

Pentru a-și atinge obiectivul, Matteo a venit zilnic la antrenamente – și va veni și în săptămânile următoare -, a exersat ore întregi, iar rezultatele au început, timid, să apară. “Am acceptat să particip la Splash! pentru că aici am ocazia să fac ceva ce nu am mai făcut până acum. E foarte complicat, obositor, dar motivant. Abia astăzi și ieri s-au văzut oareșce progrese”, a adăugat el.

“Splash! Vedete la apă” va aduce, în curând, în fața telespectatorilor Antenei 1 peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. “Splash! Vedete la apă” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și depășească limitele.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: