THEMEDIATHOR

Radu Mazăre, din nou actor, în rolul lui Cezar

mazare

Primarul a început filmările pentru clipul «A lu’ Mamaia»

Deşi s-a speculat că, din cauza problemelor pe care le are cu Poliţia, Radu Mazăre nu va mai apărea, şi anul acesta, în videoclipul de promovare a staţiunii Mamaia, se pare că edilul nu poate sta deoparte.

Primarul Constanţei va fi personajul principal din clip şi a început, de luni, filmările la malul mării. Radu Mazăre a ţinut neapărat să apară şi anul acesta în clipul de promovare a staţiunii lui de suflet. Mai mult, luni, în prima zi de filmări, edilul a intrat în rolul regizorului şi le-a dat indicaţii celor din echipa de filmare.

Echipat corespunzător, Mazăre a fost filmat în timp ce făcea kiteboarding, una dintre marile lui pasiuni. Ieri a venit rândul Deliei (32 de ani) şi al lui Speak (27 de ani) să fie actori în videoclip.

Delia s-a bronzat, ieri, în timpul unei pauze de filmări

Click! a surprins-o pe Delia, într-o pauză de filmare când a profitat de soare şi s-a bronzat. Primarul Radu Mazăre urma să apară, din nou, în peisaj abia seara, să joace rolul lui Cezar, iar Delia urma să o întruchipeze pe Cleopatra, aşa cum prevede scenariul videoclipului. Următoarele filmări vor avea loc într-un club din Mamaia, iar bugetul videoclipului este de 30.000 de euro.

Imnul cântat de Loredana a fost un eşec

În 2013, edilul s-a costumat în salvamar

Ideea unui imn al staţiunii sale de suflet i-a venit lui Radu Mazăre, anul trecut, când piesa “Viva Mamaia” a fost interpretată de Loredana. Chiar dacă primarul a şi cântat în refrenul piesei, iar pentru videoclip s-a costumat în salvamar, piesa nu a avut succes, ba chiar a fost considerată un eşec. Deşi a spus că anul acesta nu va mai cânta, Mazăre va fi însă personajul principal din videoclip şi, de data aceasta, şi-a ales cu atenţie costumul. De la salvamar, a trecut la general roman. Şi nu e vorba de orice militar, ci chiar de împăratul Iulius Cezar.

Loredana a interpretat imnul anul trecut

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: