THEMEDIATHOR

EXCLUSIV Primele imagini ale «bebeluşei» Oana Ioniţă cu copilul, la Click! pe Prima TV

oana ionita

La o lună după ce a adus pe lume un băieţel frumos, fosta “bebeluşă” Oana Ioniţă a iesit pentru prima oară în parc cu micuțul Mihai Maxim. În cadrul emisiunii Click! , difuzată de Prima TV de luni până vineri începând cu ora 22.30, am avut imagini în premieră de la acest moment.

Chiar dacă vremea nu a fost foarte frumoasă, Oana Ioniță s-a pregătit intens pentru prima plimbare a bebelușului. “Este foarte specială această zi, este prima plimbare a micuțului Mihai Maxim, dar vremea de afară nu este tocmai prielnică. Este ploaie afară, puf în aer și puțin vânt, dar asta e. Are deja o lună baiețelul, este sugar de acum”.

Micuțul este foarte mâncăcios și a luat deja câteva kilograme bune.


Oana a fost însoțită în parc de fiica sa Isabela și cele două bone ale familiei, mai exact cele două bunici ale micuților. “Cele două femei din spate sunt «bonele filipineze» ale familiei. Ele au program full și mă ajută toată ziua”, a declarat Oana.

Bunica lui Mihai Maxim a declarat pentru emisiune Click!: “Unde sunt copii există o stare de bine și de bucurie permanentă. Te încarci cu energie pozitivă de la ei”.

Oana a vorbit și despre cum reușește să facă față poftei de mâncare a micuțului: “Laptele afară e valabil doar 5 ore, în frigider ține 24, iar în congelator ține vreo 6 luni. Așa că îmi fac provizii din timp. Când i se face foame, sau plec de acasă, iau din laptele congelat și îl încălzesc”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: