THEMEDIATHOR

Cu ce i-ar cuceri Laura Cosoi pe Cheloo, Pavel Bartoș și Loredana?

Laura-Cosoi

Laura Cosoi s-a întâlnit la finalul săptămânii trecute în magazinul Diverta din București Mall cu cititorii primei sale carți de bucate “Rămâi la masă? Rețete de suflet pentru cei dragi”, publicată de editura Curtea Veche, context în care a răspuns, cu sinceritate, curiozităților fanilor.

Pe langă întrebări precum: “cât de des gătești?”, “cum ți-a venit ideea de a scrie o carte?” sau “de unde pasiunea pentru gătit?”, Laura a primit din partea unui participant la eveniment o întrebare inedită: “Dacă ar fi să gătească pentru Pavel Bartos, Loredana sau Cheloo, cu ce preparat crede ca i-ar cuceri?”.

Astfel, Laura este sigură că ar ajunge la inima lui Cheloo cu un tort cu ciocolată, în vreme ce pentru Pavel Bartoș ar merge la sigur cu un gulaș. Pentru gusturile sofisticate ale Loredanei, Laura ar alege un <<preparat fusion>>.

Laura Cosoi continua întâlnirile cu cei dornici să afle mai multe despre prima ei carte de bucate. Curtea Veche și Diverta îi invită pe cititori să o întâlnească pe Laura Cosoi joi, 15 mai, de la ora 18.00 la Cluj, la magazinul Diverta Hubertus (bv. 21 Decembrie, nr.22),  dar și vineri, 16 mai, de la aceeași oră, la Târgu Mureș, la Diverta din Mureș Mall.

Laura Cosoi Premiile Radar de MediaSursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: