THEMEDIATHOR

CRBL isi scoate la vanzare colectia de sepci in scop caritabil

CRBL a reusit pana acum sa adune o colectie impresionanta de sepci, fiecare dintre acestea avand in spate o poveste interesanta. Chiar daca tine enorm la cele 70 de sepci pe care le are acum, artistul isi doreste sa le vanda pentru a putea ajuta, cu banii obtinuti, o trupa de break dance care sa reprezinte cu mandrie Romania la Campionatul Mondial de Break Dance.

CRBL

Un pasionat al dansului, juratul Romania Danseaza, CRBL a luat o decizie radicala, chiar inainte de marea finala a show-ului, difuzata duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Artistul a decis sa isi scoata la vanzare colectia sa impresionanta de sepci. Are peste 70 de exemplare, fiecare cu povestea ei, la care tine enorm, insa, in numele dansului, a hotarat sa renunte la ele.

„Vreau sa imi vand toate sepcile pentru a strange bani sa sponsorizez o trupa de break dance care sa reprezinte Romania la BOTI – Campionatul Mondial de Break Dance. Am de gand sa organizez un casting in tara, in urma caruia sa-i adun pe cei mai buni, care sa ne reprezinte. Au nevoie de bani pentru costumatii, repetitii, drum, o multime de lucruri marunte, dar care se aduna”, a povestit CRBL.

Deschizator de drumuri in lumea break dance-ului, juratul Romania Danseaza a declarat ca se simte oarecum dator sa faca acest pas, mai ales ca si el a ajuns pana in finala europeana a concursului, alaturi de trupa Freakquency, castigatorii primului sezon Romania Danseaza.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: