THEMEDIATHOR

Ce fel de inima sa ai? Keo a zis ca ii face copil, dar sa nu stea in casa cu el

Andreea Bălan avea până de curând o singură dorinţă: să facă un copil. Evident, singurul tată putea fi Keo, iubitul alături de care a petrecut atât amar de vreme. Iar pentru a-şi îndeplini visul, cântăreaţa ar fi fost dispusă să facă orice sacrificiu, lucru speculat din plin de fostul ei iubit, acesta având nişte pretenţii cu totul şi cu totul absurde pentru a deveni tată.

636x636_14000840035074e1f1

„Orice”, ar fi răspunsul pe care, până de curând, l-ar fi dat Andreea Bălan la întrebarea „Ce ai face pentru a avea un copil”. Iar Keo a simţit asta şi a profitat din plin de situaţie. Mai exact, după îndelungi discuţii legate de întemeierea unei familii, Keo s-a prefăcut că acceptă să îi facă un copil Andreei. Iar pentru asta a avut câteva condiţii. În primul rând, a dorit să meargă la Geneva pentru „ a intra în starea de tată”. A făcut-o, iar acolo a „intrat în stare” ajutat de Misty, amanta lui, cea care l-a însoţit acolo.

În al doilea rând, Keo a avut pretenţia – realmente nemaiauzită până acum – să nu fie niciun moment deranjat de copil. Mai exact, el i-a cerut Andreei să cumpere un apartament în apropiere de casa lor, în în acel loc să crească copilul, chipurile pentru a nu fi deranjat în timp ce compune în studio de posibilele urletele ale micuţului sau de existenţa scutecelor. Mai mult, Keo a cerut ca Andreea să nu se ocupe nici ea prea mult de copil – nu ar mai fi adus bani în casă dacă refuza concerte -, artista urmând să îşi mute mama din Ploieşti la Bucureşti pentru a se ocupa de fiul sau fiica lor.

Apoi, din fericire pentru Andreea, lucrurile s-au lămurit, cântăreaţa aflând că iubitul ei avea o relaţie care dura deja de luni bune cu Misty, iar el se şi răzgândise cu privire la o posibilă sarcină…

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: