THEMEDIATHOR

Acasă TV va da telnovele la tot cartierul. Cabral trece la Pro TV

Acasă TV lansează o nouă strategie concentrată pe producţii latino-americane de calitate, consolidându-şi astfel poziţionarea tradiţională ca post TV de nişă, dedicat publicului feminin, se arată într-un comunicat remis Mediaddict.

protv

Prin noua strategie, care se va implementa sub sloganul „Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta”, Acasă TV îşi propune să răspundă aşteptărilor publicului feminin din România, prin producţii romance de succes la nivel internaţional. Telespectatoarele sunt invitate, astfel, să redescopere universul telenovelelor Acasă TV, pe care au început să îl cunoască în urmă cu 16 ani, odată cu deschiderea staţiei pe piaţa locală.

„Încă de la lansare, Acasă TV le-a cucerit pe telespectatoare prin conţinut de calitate. Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante. Acasă TV înseamnă producții de calitate pentru targetul feminin şi aici se va concentra toată atenţia noastră”, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV.
În noua grilă a Acasă TV se regăsesc producții precum Soț de închiriat (Marido en alquiler) și Chemarea inimii (Dama y obrero) de la Telemundo, Pentru că te iubesc (De que te quiero, te quiero) și Spune-mi că ești a mea (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

De asemenea, una dintre cele mai mari vedete ale postului, Cabral Ibacka, se va alătura staţiei PRO TV. După 14 ani de Acasă TV, perioadă în care a prezentat cu succes emisiunea „Poveştiri de Noapte” şi s-a remarcat ca actor în telenovele precum „Păcatele Evei”, „Inimă de Țigan” sau „Regina”, Cabral Ibacka începe o nouă etapă a carierei sale în televiziune. El va face parte, astfel, din echipa de vedete care vor continua să facă istorie la PRO TV prin intermediul unor show-uri spectaculoase.
„Cabral este un exemplu că şcoala noastră de televiziune creşte vedete de succes, profesioniste şi iubite de publicul român. Cooptarea lui în echipa PRO TV reprezintă un pas firesc, deoarece Cabral se simte deja aici ca ‘acasă’, iar noi îl considerăm deja un membru al familiei noastre”, a adăugat Lucia Antal.
Acasă Gold va continua să difuzeze telenovele clasice îndrăgite de telespectatoarele din România”, se arată în comunicatul Pri TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 14, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: