THEMEDIATHOR

WOW! Andreea Berecleanu şi-a facut un selfie cu Traian Băsescu si Barack Obama

andreeaberecleanu

Miercuri, telespectatorii o vor vedea pe Andreea Berecleanu într-o ipostază inedită: din platoul celui mai important jurnal de ştiri, Observator, în platoul celui mai amuzant show de divertisment, “Happy show”, vedeta Antenei 1 fiind invitata specială a lui Toni Grecu.

De altfel, Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a venit special de la Casa Albă la “Happy show” după ce a aflat de la propriul lui serviciu de contra -informaţiică Andreea Berecleanu va deveni miercuri, la Antena 1, “agent” al Serviciului Român de Comedie. “Am venit special din America să-mi fac un selfie cu tine, Andreea. Michelle, iubita mea soţie, nu te supăra”, i-a declarat el  plin de admiraţie prezentatoarei Observatorului.

De la o astfel de întâlnire nu putea lipsi nici preşedintele Traian Băsescu, platoul de la “Happy show” devenind primul loc din lume în care s-au întâlnit cei doi preşedinti. “Domnilor preşedinţi, o să preiau eu frâiele emisiunii aşa cum sunt obişnuită”, a spus cu umor, Andreea Berecleanu.

Ce întrebări încuietoare  le va pune Andreea celor doi preşedinti Obama şi Băsescu, roluri interpretate de actorii Iulian Postelnicu şi Valentin Darie, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, de la ora 20.30, la “Happy show”.

andreea berecleanu - selfie src

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 6, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: