THEMEDIATHOR

In memoria Mihaelei Runceanu, trupa Amadeus lanseaza “Fericirea are chipul tau” intr-o varianta inedita

Amadeus-2

Mihaela Runceanu ar fi împlinit ieri 59 de ani, iar, în memoria regretatei artiste, trupa Amadeus lansează o variantă cu totul inedită a piesei acesteia, “Fericirea are chipul tău”.

Pentru prima dată în carieră, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis adoptă un nou stil muzical, bossa nova, reimpus recent pe piața internațională inclusiv de Caro Emerald.
Artistele sunt completate acum de instrumentiști alături de care pun în scenă concerte live unice în România, concepute prin reprezentații de voce, vioară, violoncel, pian, tobe și percuție.

Împreună cu aceștia, Amadeus a înregistrat o variantă în stilul brazilian bossa nova a piesei “Fericirea are chipul tău”. Cu această ocazie, o putem asculta pe Andreea Runceanu interpretând vocal piesa, după mai bine de un deceniu în care a cântat doar la vioară.

Andreea Runceanu este verișoara Mihaelei Runceanu. Despre regretata artistă, Andreea mărturisește că i-a fost un model de profesionalism și de devotament total pentru muzica de calitate.

„Pentru mine Mihaela a fost un model, un idol, am iubit-o și admirat-o enorm și am suferit foarte mult când a plecat dintre noi. La ultimul concert al ei, de la Sala Palatului, m-a luat in brate si mi-a spus ‚Să nu renunti niciodată la vioară!’. Mihaela Runceanu a cucerit o țară întreagă cu vocea ei de aur. Pe lângă suferința pe care plecarea ei dintre noi a provocat-o, cel mai mare regret al nostru a fost că nu am putut să cântăm impreună cu ea pe scenă. Te iubim, Mihaela!”, a declarat Andreea Runceanu.

Amadeus a concertat în ultimii 13 ani în cadrul celor mai importante evenimente publice si private din țară, dar și peste hotare, reprezentând România cu mândrie la evenimente în Europa, Asia, Africa și America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, Porsche Carrera 911 launch Beijing, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).

Amadeus rămâne alegerea ideală pentru segmentul de enertainment al evenimentelor de tip corporate, al lansărilor de produse premium din zona auto, a accesoriilor de lux, al evenimentelor de tip management meeting, baluri, gale și recepții, prin prisma faptului că îmbină eleganța și prestanța muzicii clasice cu imaginea fresh a artistelor și a show-urilor dinamice pe care acestea le pun în scenă.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 6, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: