THEMEDIATHOR

Concurenţii X Factor rup topurile muzicale

Delia-Ipotecat-feat.-UDDI-3

Un nou sezon, o nouă generaţie X Factor. Show-ul care a devenit un fenomen în întreaga lume revine în toamnă la Antena 1 cu un sezon nou nouţ, în care un alt concurent îşi va vedea visul împlinit şi îşi va începe propria carieră în industria muzicală. Desigur, e un drum greu, presărat cu multe provocări, dar şi cu satisfacţii pe măsură. O spun chiar foştii concurenţi, nu neapărat câştigători ai show-ului, pentru care viaţa, după participarea la X Factor, s-a schimbat cu totul.

Dragoş Udilă – Uddi, a rupt topurile muzicale cu single-ul în colaborare cu jurata X Factor, Delia, „Ipotecat”, ajungând pe primele poziţii în playlist-ul radiourilor din întreaga ţară. Şi pentru băieţii din trupa Maxim, foşti concurenţi X Factor, anul 2014 a fost unul extraordinar, piesa lor, „Sărutări criminale” fiind unul dintre cele mai difuzate hit-uri ale momentului.

O altă promisiune făcută în cadrul primului sezon X Factor a fost respectată. Ligia Moldovan, concurentă în grupul X-Treme a promis că nu va renunţa la muzică şi a pornit singură la drum. Acum, alături de Charm, Ligia domină toate topurile cu piesa „30 de grade”, ce a ajuns la peste 4.7 milioane de vizualizări.

Chiar în aceste zile, Ioana Anuţa şi Dragoş Udilă pregătesc şi ei o surpriză muzicală şi le dau întâlnire românilor în cadrul caravanei X Factor, care îşi reîncepe periplul prin ţară, în căutarea următorului super star al României.

Toţi cei care au factorul curaj, factorul emoţie, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt aşteptaţi la audiţiile care, în acest an, se vor ţine în şase orase: Craiova – 24 mai, Sibiu – 26 mai, Arad – 28 mai, Cluj-Napoca – 30 mai, Iaşi- 2 iunie, Galaţi – 5 iunie şi Bucureşti – 8 iunie. Cucereşte România în noul sezon X Factor, la Antena 1!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 6, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: