THEMEDIATHOR

Actori în filmul “Poziţia copilului”, concurenţi la “Junior Chef”

fratii-Chinez

Nu puţine au fost dăţile în care copiii de la „Junior Chef” au demonstrat că au şi alte talente în afară de cel în arta culinară. Astfel, în ultima ediţie de preselecţii cei trei juraţi au fost impresionaţi de povestea fraţilor Chinez.
De când au intrat pe platoul emisiunii, gemenii i-au cucerit pe Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi pe Horia Vîrlan cu dezinvoltura pe care o afişau. Uimiţi de atitudinea lor, membrii juriului au vrut să afle dacă cei doi au experinţă în faţa camerelor de luat vederi. Se pare că nu s-au înşelat pentru că Mihai şi Gabriel au fost actori în lungmetrajul „Poziţia Copilului”, film premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de film de la Berlin, în anul 2013:

„În film am jucat unul în schimbul celuilalt pentru că se filma foarte mult timp, uneori şi până la cinci dimineaţa, iar când unul dintre noi obosea, intra celălalt”, povesteşte unul dintre gemeni.

Telespectatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1, vor putea afla dacă cei doi i-au convins pe membri juriului că merită un loc în etapa următoare a concursului.

juriu junior chef

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 5, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: