THEMEDIATHOR

Vezi cum sarbatoresc vedetele de la Prima TV ziua de 1 mai

Trăsniţii” sărbătoresc 1 Mai prin muncă!

Protagoniştii celui mai longeviv serial din România sărbătoresc 1 Mai prin muncă, pe platourile de filmare!
„Ca de fiecare dată, 1 Mai cade în zi de filmare, lucru care ne bucură nespus”, spune Grig Chiroiu, alias Pupăză. „Noi muncim în această zi, pentru că vrem să dăm un exemplu pentru ţară şi popor, pentru al nostru viitor, în frunte cu iubitul conducător, desigur. Votaţi Pupăză Preşedinte!”.

colaj-prima-tv-vedete

După încheierea filmărilor, Grig Chiroiu va pleca la Olăneşti pentru un weekend prelungit, aici relaxându-se ca de obicei, alături de familie, la pensiunea sa din localitate.

Mondena Mirela Zeţa evita marea de 1 Mai

Actriţa Mirela Zeţa nu îşi aminteşte când a sărbătorit ultima data ziua de 1 Mai, pentru că în ultimii ani, mondena de la Prima TV a muncit cu drag şi spor. Nici anul acesta nu face excepţie. Mirela se împarte între filmările pentru emisiunea „Mondenii” şi spectacolele în care joacă la teatru.

„De 1 Mai voi sărbători prin muncă. În ultimii ani de 1 Mai am jucat la teatru. Şi chiar dacă aş fi liberă cu siguranţă as evita marea în această zi, pentru că nu îmi place aglomeraţia”, a mărturisit actriţa.

Pe Mirela Zeţa o puteţi urmări în fiecare marţi seară, în emisiunea „Mondenii”, de la ora 20:30, live la Prima TV.

Dan Finţescu, 1 Mai cu peripeţii la mare

Prezentatorul emisiunii “Râzi şi câştigi”, de la Prima TV, îşi aminteşte cu nostalgie cum petrecea ziua de 1 Mai la mare cu gasca de prieteni din liceu.

“Cea mai tare amintire de 1 Mai o am de când eram în liceu. Am fost la mare, la Costineşti, unde aveam de gând să stăm trei zile. Am ajuns, ne-am cazat şi seara am fost în discotecă unde ne-am distrat FOARTE bine. Petrecerea s-a prelungit până mult după răsăritul soarelui. Bine, de fapt nu ne-am prins noi când a răsărit exact, pentru că era înnorat şi ploua.

Cert este că era lumină afară atunci când am ajuns, în sfârşit, la hotel şi ne-am culcat. Problema a fost a doua zi, la trezire. Ne-am căutat îndelung şi temeinic prin buzunare şi am reuşit să strângem bani de două omlete pentru patru oameni plus preţul biletelor de tren. Aşa că, pentru noi, cele trei zile la mare de 1 Mai au avut, în total, mai puţin de 24 de ore”, povesteşte Dan, pe care-l puteţi vedea în fiecare seară de luni până duminică, în emisiunea “Râzi şi câştigi”, de la ora 19:30, la Prima TV.

 

De 1 mai Cristina Dochianu, merge la picnic

 

Cristina Dochianu, prezentatoarea Stirilor din Sport de la Prima TV, va respecta traditia si in acest an si va merge la picnic, impreuna cu sotul si cativa prietenii.“De 1 Mai, lucrez. Dar o sa-mi fac timp sa merg la un picnic. Este deja o traditie, ca in fiecare an, sa petrecem impreuna cu prietenii la iarba verde”, spune frumoasa prezentatoare.

Pe Cristina Dochianu  o puteti urmari prezentand Stirile din Sport, numai la Prima TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 1, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: