THEMEDIATHOR

Iulia Vantur, revenire la prima dragoste? Cu ce post negociaza frumoasa blonda revenirea la TV?

iulia-vantur

Rămasă fără “Dansez pentru tine”, emisiune pe care a prezentat-o cu succes, alături de Ştefan Bănică junior, Iulia Vântur ar putea reveni la prima sa dragoste, mai precis la pupitrul ştirilor PRO TV.

După ce a prestat pentru ediţia specială de Sărbători a fostei emisiuni “Dansez pentru tine”, transformată în “Minunea dansului”, contractul Iuliei Vântur cu Pro TV a ajuns la final. Doar că frumoasa blondă este dorită în continuare în trust, astfel că iubita artistului indian Salman Khan a fost chemată din nou la negocieri.
Potrivit unor surse din interiorul postului TV, Iuliei i s-a propus, printre altele, să revină la pupitrul ştirilor PRO TV. Cum aceasta are în prezent şi alte proiecte, cum ar fi cariera sa ca actriţă, iar o eventuală întoarcere la prima sa dragoste i-ar îngrădi libertatea de mişcare, mai ales că va mai avea ceva drumuri de făcut în India, Iulia nu s-a grăbit însă să “dea cu subsemnatul”. Contactată pe marginea acestui subiect, Vântur a recunoscut că se află la masa tratativelor cu PRO TV: “Da, sunt în negocieri cu PRO TV”, a declarat ea pentru Libertatea.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 30, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: