THEMEDIATHOR

TVR1 transmite semifinalele UCL: FC Bayern München vs. Real Madrid

Manşa retur a confruntării din semifinalele a UEFA Champions League dintre FC Bayern München şi Real Madrid este în direct pe TVR1, TVR HD şi TVR+, marţi, 29 aprilie, începând cu ora 21:45. Meciul va fi precedat de Studioul UEFA Champions League, care începe la ora 21:00, unde Cristian Mîndru şi invitaţii săi discută despre şansele de calificare ale fiecărei echipe.

golgeteri-fb-copy_55501800

În tur, madrilenii au învins pe Santiago Bernabeu cu scorul de 1-0, prin golul înscris de Benzema în minutul 19. Băieţii lui Carlo Ancelotti au reuşit astfel a opta victorie consecutivă pe teren propriu în UEFA Champions League, în timp ce pentru Josep Guardiola a fost prima înfrângere pe terenul Realului, iar pentru Bayern primul meci în care nu înscrie după 29 de partide.
Madrilenii s-au calificat în faza următoare a cupelor europene de 43 de ori, din cele 56 de dueluri în care s-au impus în prima manșă. Va reuşii maşina de fotbal germană să se impună în faţa stilului italian impus de Carlo Ancelotti? Aflăm împreună martî, 29 aprilie, de la ora 21:45, în direct pe TVR1, TVR HD şi TVR+.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: