THEMEDIATHOR

SCHIMBARE STRATEGICA. Pro TV va face Vocea Romaniei, dar fara copii! Detalii aici!

juriu vocea romaniei

Dupa ce Kanal D a anuntat la inceputul anului ca va produce show-ul KidSing, imediat presa a speculat ca si Pro Tv va face Vocea Romaniei varianta pentru copii, apoi informatia a fost confirmata si intr-un comunicat oficial din partea Pro-ului. 

Vocea Romaniei pentru copii ar fi trebuit sa inceapa tot din toamna, asa cum ne-a obisnuit Pro Tv de trei ani incoace cu acest show de talente muzicale, insa vestea a venit imediat dupa ce Kanal D a anuntat componenta jurului din show-ul KidSing care va debuta in septembrie pe Kanal D. Vocea Romaniei se va face din toamna ,dar cu formatul de care eram deja obisnuiti, au confirmat oficiali ai postului.

Pavel Bartos prezentator, iar componenta jurului va ramane aceasi : Loredana Groza, Smiley si Marius Moga, mai putin Horia Brenciu care a plecat la Antena 1. Show-ul va fi difuzat sambata seara de la ora 20:30, exact in ziua in care Vocea Romaniei  a inregistrat cele mai mari audiente de la lansare (primele doua sezoane a fost difuzat marti, iar in galele live si vineri). Supriza show-ului va noul jurat pe care Pro Tv il va anunta in curand.

Kanal D va difuza KidSing, in fiecare Miercuri de la ora 20, in toata vor fi 11 editii ale productiei: 5 semifinale, 5 audiții și o gală, asa cum Radar de Media a scris aici.

Un lucru era de asteptat ca Pro Tv nu va face show-ul cu copii pentru ca nu incepuse niciun fel de preselectii mai mult decat atat, surse apropiate de Radar de Media au spus ca niciun profesor de canto nu a fost contactat de Pro pentru un eventual casting.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: