THEMEDIATHOR

De când s-a însurat, Răzvan Popescu de la ZU TV o să facă instrucţie în fiecare dimineaţă

DJ-ul Răzvan Popescu, pe care telespectatorii Zu tv îl pot şi vedea în fiecare seară, de la ora 22:00, alături de Flick, s-a însurat în week-endul trecut cu Angela, femeia pe care o iubeşte.

dan-negru-casatorie-popescu

Cel care îi este părinte spiritual şi care i-a şi fost mărtor la cuninia civilă a fost Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”, de la Antena 1. “Pe Negru îl ştiu de 12 ani şi ştiu cât e de zgârcit. Evident că n-a avut loc de întors atunci ncând l-am rugat să ne fie naş şi, contra unei taxe modice, el acceptat. Nunta noastră, care va avea loc în toamnă, o să fie prima nuntă din România unde mirii vor da dar naşilor şi nu invers, aşa cum se obişnuieşte”, spune, cu umor, Răzvan Popescu.

Doamna Popescu are o meserie puţin obişnuită pentru o femeie: este ofiţer în cadrul Academiei Tehnice Militare din Bucureşti. “În fiecare dimineaţă sunt la inviorare, ce credeaţi. De cum se ivesc zorile, la mine-n casă e ca-n cazarmă: !” încheie în hohote de râs prezentatorul de la Zu tv.
Ce urări îi va face Flick colegului lui de emisiune cu ocazia căsătoriei, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 22.00, la “Popescu şi Flick”, de la ZU TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: