THEMEDIATHOR

Antena 1 anunta productia show-ului “Splash! Vedete la apa”, prima confirmare, Alina Puscas!

transformari-Te-cunosc-de-undeva-antena-1-2-3000x1999

Alina Pușcaș participă la “Splash! Vedete la apă!”, “O să-mi fie frică! Am sărit în apă o singură dată, de mână cu soția lui Aradits”

Alina Pușcaș a acceptat să-și testeze limitele la „Splash! Vedete la apă”, mega show-ul acestei veri, care va începe, în curând, la Antena 1. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!”, care are rău de înălțime și nici o mare înotătoare nu este, a fost convinsă să participe la spectaculosul concurs al săriturilor în apă de colegii ei din show-ul transformărilor care se vor arunca și ei în bazinul olimpic, la “Splash! Vedete la apă”!

“O să-mi fie frică, am rău de înalțime, nu știu să înot decât în stilul broscuță și, eventual, să fac pluta, și n-am sărit în apă decât o singură dată, de pe o stâncă, de mână cu Andreea, soția lui Andrei Aradits. Eram în Grecia, anul trecut, în Insula Santorini și, la îndemnul celor din jur, am sărit amândouă, cu mâna la ochi. Mi-au spus să stau dreaptă, dar nu și să desfac brațele, ca să nu mă duc mult în adâncime. La impactul cu apa nu doar că am simțit durere, dar apoi m-am și dus mult în adâncime. Asta m-a panicat foarte tare. Până la urmă a fost ok, însă n-a fost o experiență plăcută. Mi-am zis să vin, totuși, la show, pentru că știam că vor participa o parte dintre colegii de la “Te cunosc de undeva!” Ei m-au convins să fac pasul ăsta”, spune Alina Pușcaș.

“Splash! Vedete la apă”, show-ul verii la Antena 1, va aduce în fața telespectatorilor peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. “Splash! Vedete la apă” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și învingă temerile și să-și depășească limitele.

Alina Puscas 16.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: