THEMEDIATHOR

PRO TV in prapastie?! Smiley si Bartos pe picior de plecare la Antena 1. Vezi ce vedete le vor urma!

pavel-bartos-si-smiley-romanii-au-talent

Asa cum Radar de Media a anuntat astazi, fostul producator general din Pro TV, Mona Segall s-a transferat in mod oficial la Antena 1. Aceasta nu va veni singura ci alaturi de intreaga sa echipa care a transformat postul din Pache Protopopescu intr-un maestru al audientelor.

Mona Segall se pare ca a negociat cu sefii Antenelor si venirea altor vedete importante din Pro TV. Smiley, Pavel Bartoș și Loredana sunt doar trei dintre cei pe care, din toamnă, îi veți vedea pe Antena 1, si nu la postul la care s-au consacrat. Mona Segall a negociat cu Antena 1 atât pentru echipa sa de producție, cât și pentru vedetele postului din Pache Protopopescu, informeaza Reporter Virtual .

Deocamdată, se discută și pentru alte vedete, cum ar fi Mihai Petre, dar acesta are și o contra-ofertă de la PRO TV pentru a avea propria emisiune de dans, așa că e posibil ca acesta să rămână. La fel și Cătălin Măruță, care nu a fost luat în calcul pentru migrarea către Antena 1.

Mona Segall va pregateste sa revolutioneze din vara divertismentul postului din Baneasa, care va prelua și pregătirea actualelor formate de succes de la Antena 1, cum ar fi X-Factor.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 28, 2014 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: