THEMEDIATHOR

Patricia din Amadeus s-a apucat de echitatie pentru siluetă

Patricia-Amadeus-calarie

Patricia Cimpoiasu, bruneta din trupa Amadeus, are un hobby mai putin obisnuit. Merge la echitatie, in special vara, sport care o ajuta nu doar sa se relaxeze, ci si sa isi mentina silueta impecabila.

Frumoasa artista, care manuieste cu maiestrie violoncelul de mai bine de zece ani in trupa Amadeus, are un cal preferat, cu care spune ca rezoneaza inca de la primele clipe in care s-au intalnit. Multumita orelor de calarie, frumoasa bruneta nu are probleme cu greutatea.

“Incerc sa-mi echilibrez mesele si sa tin cont de tot ce-mi cere organismul. Acord o atentie deosebita perioadelor de post de peste an in care imi maresc portia de vitamine, iar, atat cat imi permite organismul, postesc lunea, miercurea si vinerea. In perioadele cu vreme buna obisnuiesc sa merg la echitatie si inot. Am inceput sa iau primele ore de echitatie in urma cu cinci ani la Clubul Baneasa, iar in ultima vreme am mers mai mult acasa, la Buzau, unde am doi cai blanzi pe care un om de nadejde ii antreneaza si ii ingrijeste zilnic. Acum vreau sa trec mai un nivel mai avansat si iar lectii in acest sens”, spune artista.

Si Sophia merge la echitatie

O alta vedeta pasionata de calarit ese Sophia, cea considerate una din cele mai fashion aparitii din muzica romaneasca. „Este una din cele mai nobile forme de sport. Te relaxeaza foarte mult si iti ofera incredere in tine. In plus, ajuta si la silueta. Iti tonifiaza foarte bine musculatura picioarelor, a spatelui, a bratelor sau a abdomenului”, declara Sophia.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 25, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: