THEMEDIATHOR

Consilierul lui Ponta, atac la Pro TV după difuzarea știrii cu “Fă Doina”: “e cool să lanseze manipulări mediatice”

După difuzarea știrii cu “Fă Doina“, Dan Sultanescu, consilierul lui Victor Ponta, acuză canalul Pro TV de “manipulări mediatice” la adresa premierului. Sultănescu spune că “atacul” la adresa lui Victor Ponta vine în contextul faptului că postul a fost “forțat” să plătească impozitele datorate statului.

Screen-Shot-2014-04-25-at-12.21.23-PM

“Asadar, la PRO continua cutremurele – oamenii continua sa isi dea demisia, pleaca, sunt dati afara… Dar, ca sa nu se vorbeasca despre asta, s-au gandit ei ca e mai cool sa lanseze manipulari mediatice (prietenii stiu de ce). Pana la urma, e nasol sa fiti fortati sa platiti impozite ca toti ceilalti, nu-i asa tovarasi?”, a scris ieri Dan Sultanescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea pe Facebook vine după ce Pro TV a difuzat imaginile cu Victor Ponta care i se adresa ministrului Apelor cu apelativul “fă”. Pro TV a surprins această adresare și în subtitrarea dialogului dintre premier și ministrul Doina Pană.

Despre acest subiect a scris inițial HotNews.ro, după ce comentariul a fost semnalat de jurnalista Sorina Matei.

Plata impozitelor de care vorbește Sultanescu are legătură cu recenta respingere a unei ordonanțe de urgență, emisă în 1999 de guvernul Radu Vasile, prin care societățile de media erau scutite de plata taxelor de reclamă și publicitate, precum și a majorărilor de întârziere aferente. Despre subiectul ordonanței de urgență, care ar fi fost emisă cu dedicație pentru Pro TV, a scris pe larg Evenimentul zilei.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 25, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: