THEMEDIATHOR

HAPPY SHOW. Invitatul special a lui Toni Grecu este cel mai bun jucător de fotbal freestyle din lume

Toni Grecu l-a remarcat pe plajă, în insula Lefkada

Pe  grecul  Ertil  Kondakciou, invitatul Serviciului Român de Comedie, de azi, de la ora 20.30, Toni Grecu l-a întâlnit  personal, vara trecută, în insula Lefkada¸ în timpul concediului.  

SRC-happy-show-antena-1

Tânărul,  unul dintre cei mai buni football freestyleri din întreaga lume,  l-a uimit pe realizatorul emisiunii “Happy show” care de-altfel l-a invitat pe loc în emisiune. “Ertil este unul dintre cei mai buni freestyleri din lume şi vine  în exclusivitate în România,  la Serviciul Român de Comedie. L-am văzut în timpul unei demostraţii m-a impresionat foarte tare. I-am cerut datele şi l-am invitat în emisiune. Sunt foarte rari oamenii cu un talent ca al lui, iar publicul  românesc nu este la curent cu acest gen de spectacol. Ertil nu ştia absolut nimic despre România, dar i-a plăcut foarte mult Bucureştiul şi s-a simţit excelent la filmările de la <Happy show>”, spune Toni Grecu.

Talentatul grec a mărturisit la Serviciul Român de Comedie că a început să facă jonglerii cu mingea de la  14 ani şi că repetă câte patru ore pe zi. Ce jonglerii va face el cu mingea de fotbal în “Happy show”, dar şi cum  vor reacţiona cele doua senzuale blonde, Greta şi Areta, telespectatorii vor afla în seara asta, de la ora 20.30, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 24, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: