THEMEDIATHOR

Coprezentatorii emisiunii “Dupa 20 de ani” de la Pro TV au fost dati afara

Dupa ce mai multe vedete si jurnalisi au fost dati afara sau au plecat de buna voie  de la Pro TV, acum a venit si randul ziaristilor Claudiu Pandaru (redactor sef Gandul) si Cristian Hostiuc (director editorial – Ziarul Financiar), colaboratori in cadrul talk show-ul “Dupa 20 de ani” de la Pro TV. 

LIVIU-DRAGNEA-dupa-20-de-ani-pro-tv-3000x2002

Se pare ca acesti au fost dat afara pentru ca sunt apropiati de Adrian Sarbu, amandoi lucrand la publicatii care fac parte din trustul condus de fostul sef de la Pro TV Mediafax Group. Decizia apartine actualului sef de la Pro TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius care a pus mai multe vedete sa aleaga intre Pro Tv si Adrian Sarbu, printe acestea s-a numarat si Andreea Esca.

Emisiunea va fi prezentata in continuare de jurnalistul Cristian Leonte, insa vor fi invitati alti ziaristi in platoul emisiunii.

Lucia Antal, PR & Marketing Manager Pro TV, a declarat pentru Paginademedia.ro că emisiunea După 20 de ani va continua și că în platou, alături de Cristian Leonte, vor fi prezenți diferiți jurnaliști în funcție de invitat.

După 20 de ani este unul dintre cele mai urmărite programe talk-show politic din România, difuzat la un post generalist. În luna martie, fiecare difuzare a emisiunii a avut o medie de audiență de aproape 300.000 de telespectatori pe minut în mediul urban (ceea ce înseamnă 2,9 puncte de rating

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 24, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: