THEMEDIATHOR

“Te cunosc de undeva”, lider de audienţă în Sâmbăta Mare

Spectaculoasa emisiune a Antenei 1, “Te cunosc de undeva”, a fost lider de audienta in Sambata Mare, in randul publicului din intreg mediul urban. Show-ul facut de artistii concurenti, dar si de juriu a atras sute de mii de telespectatori din randul orasenilor, care au putut vedea ineditele transformari ale vedetelor.

A1

Emisiunea PRO TV, difuzata de asemenea in Prime Time, s-a clasat pe locul secund, pentru ca pe pozitia a treia sa se claseze televiziunea de stiri a Grupului Intact, Antena 3.

Horia Brenciu , “boicotat” de colegii de juriu si lasat singur sa dea note, a facut show in incercarea de a-I aduce pe Pepe, Andrei Aradits si Monica Anghel langa el. Andrei Velea s-a transformat in Goran Bregovic, iar Raluka a trebuit sa intre in pielea lui Andrei Velea. Florin Ristei si Alex Mataev au fost, intr-o interpretare de exceptie,  fetele de la Bambi. Minutul de aur al show-ului a fost inregistrat la ora 22.12 minute, cand la Antena 1 se uitau 1087000 romani, iar show-ul postului concurent era vizionat  cu aproximativ 400 000 telespectatori mai putin.

B1

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 22, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: