THEMEDIATHOR

Realitatea TV Moldova a primit licenta de a emisie prin satelit

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA), corespondentul CNA-ului românesc din Republica Moldova, a acordat acum doua zile licență de emisie prin satelit pentru televiziunea Realitatea TV. Proprietarul este fostul director general al Publika TV, Dumitru Țîra, care detine compania HB Media SRL.

Realitatea TV Moldova a primit licenta de a emisie prin satelit

Dumitru Țîra a declarat că proiectul Realitatea TV îi aparţine în totalitate, iar televiziunea va fi lansata in luna iunie 2014, noteaza HDsatelit.

“În spatele HB Media există o altă companie, care, la fel, îmi aparține sută la sută. Este un proiect personal, în care am investit resurse financiare proprii, dar și din exterior. Vreau să încerc o nouă experiență în domeniul managementului”, a menționat Țîra.

Acesta a mai prezizat că proiectul Realitatea TV din Moldova nu are nicio legătură cu Realitatea TV din România, dar că va colabora cu această televiziune românească, precum şi cu România TV şi Antena 3.

Realitatea TV își propune să fie o televiziune generalist-informativă cu o producție autohtonă în proporție de 54,7%. Potrivit conceptului general al postului, programele informative și analitice vor constitui 39%; filmele documentare, artistice și seriale – 36,9%, iar programele cultural-educaționale – 1,19%.

Dupa trei ani ca director al Publika Tv, Țîra a părasit aceasta televiziune si apoi a lansat șase website-uri: realitatea.md, golos.md, banii.md, stireata.md, topmedia.md și kankan.md.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 22, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: