THEMEDIATHOR

La Antena Stars, în a doua zi de Paşte, premii şi poveşti într-o gală specială Stars Awards

Cele mai importante personalităţi din showbiz şi-au dat întâlnire în a doua zi de Paşte, 21 aprilie, de la ora 21.30, la Stars Awards, într-o gala  plină de poveşţi şi premii.

618x412_1390647885f5a002e1

Amfitrionii spectaculosului eveniment  Oana Turcu şi Cristian Brancu  asigură telespectatorii că:  “Este o ediţie ca un minunat cadou de Paşti pe care îl facem  fanilor Antena Stars. E o întâlnire de colecţie, în care Andreea Marin va dărui mai multă emoţie ca niciodată, Duban îl va surprinde pe Pepe, Mircea Albulescu va face un gest istorie în pragul împlinirii vârstei de 80 de ani, Botezatu îi  va face o surpriză Anei Maria Prodan, Cristian Ţânţăreanu îi va sari în ajutor lui Ilie Micolov şi multe alte clipe de neuitat. Stars Awards nu este doar o gala de premiere, ci un spectacol al poveştilor extraordinare”.

“Star tv”, “Star HIT”, “Best Story”, “Star Talent”, “Excelenţă”, “Omului anului”, “Pariul”, sau “Fashion Star”, sunt câteva dintre  secţiunile la care se vor acorda premii în cadrul spectacolului “Stars Awards”, în cea de-a două seară de Paşte, de Antena Stars. Andreea Marin, Alessandra Stoicescu, Pepe, Ana Maria Prodan, Maria Cârneci,  Mihai Albu, Mircea Albulescu, Corina Chiriac, Mircea Diaconu, Goran Bregovic, Laurenţiu Reghecampf, Aurelian Temişan, Cătălin Botezatu se vor număra printre invitaţii serii. 

Din culisele  galei:

–          Creaţiile designerului de pantofi, Mihai Albu, se află expuse în patru muzee din lume ;

–          Mircea Albulescu s-a declarat un fan al lui Cătălin Botezatu;

–          David Focsanschi, micul Michael Jackson, de la Next Star, le-a făcut o demonstraţie ah-hoc Anei Maria Prodan şi lui Cătălin Botezatu, chiar lânga masa acestora, iar designerul chiar a încercat să înveţe câteva « scheme » de la puşti ;

–          Cătălin Botezatu a uimit lumea cu mutitudinea de cunoştinţe foltbalistice. Cea care l-a învăţat, a fost, evident, prietena lui Ana Maria Prodan : « Botezatu a învăţat de la mine atâta fotbal încât dacă îl puneţi să comenteze o un meci, sunt sigură că se descurcă mai bine ca un comentator ».

–          La rândul lui, Cătălin a mărturisit că : « cel mai bine m-a antrenat viaţa ».

–          Provocaţi de Cristi Brancu şi de Oana Turcu, Ana Maria Prodan şi Cătălin Botezatu, prieteni de-o viaţă, au fost de acord să participe la un joc: <cât de bine ne cunoaştem>

–          Rochia pe care  Oana  Turcu o va  purta  la gala este lucrată de Cătălin Botezatu şi este realizată din dantelă franţuzească în combinaţie cu jerse tip Armani cu aplicaţii manuale cu pene de strut, iar pantofii sunt Louis Vuitton.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 18, 2014 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: