THEMEDIATHOR

CASTING. Ruxandra Ion, un nou proiect de ficţiune

Ruxandra Ion, un producător apreciat de ficţiune pentru TV din România, a organizat, vinerea trecută, un casting pentru un nou proiect de ficţiune pe care îl va produce prin Act Smart Film Production.

Ruxandra-Ion

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, la castingul organizat la sediul TV & Film Academy by Ruxandra Ion au venit peste 300 de actori, de toate vârstele, dar și actori foarte cunoscuţi din lumea teatrului şi filmului românesc.

O parte dintre cursanţii de la secţia de actorie de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, care au dovedit reale calităţi de-a lungul orelor şi în proiectul de final de modul (producţia, regia unui scurtmetraj), au fost selectaţi, în urma castingului, pentru acest proiect. Imediat după Paşte, Act Smart Film Production va organiza un re-call, pentru actorii care au trecut, la casting, în faza finală, în acest sens definitivându-se fiecare actor şi rol în parte.

“Sunt extrem de onorată şi fericită pentru faptul că la acest casting au participat atât de mulţi actori, veniţi din toată ţara! A fost, poate, unul dintre cele mai dificile castinguri de până acum! Au venit actori extrem de talentaţi, dar, din păcate, doar câţiva dintre ei se potrivesc pe rolurile pe care le căutăm acum. După Paşte vom organiza un re-call, pentru a face selecţia finală. În noul proiect pe care îl voi produce împreună cu echipa mea, vor fi implicaţi şi cei mai buni cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion, fie ca actori, fie în echipa de producţie.

În momentul acesta, suntem în dezvoltare cu opt proiecte de toate genurile. De la film la serial, de la serial cu 22 – 24 episoade pe sezon la prime-time long running-series. Vom organiza, periodic, castinguri, pentru toate aceste proiecte, pentru a alege distribuţiile, pentru fiecare proiect în parte.”, a declarat Ruxandra Ion, fondatoarea Act Smart House, compania care deţine Act Smart Film Production şi TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

În urma casting-ului, Ruxandra Ion şi echipa ei de producţie au ales un short-list de actori care vor juca în viitorul proiect de ficţiune anul acesta.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 17, 2014 by and tagged , .
%d bloggers like this: