THEMEDIATHOR

Antena 3, două nominalizări la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo

Mihai Gâdea a anunţat, în ediţia de miercuri a emisiunii “Sinteza zilei”, că postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat la 2 categorii în finala celei de-a 54-a ediţie a prestigiosului Festival de Televiziune de la Monte Carlo.

20_378811-antena3

“Premiile din SUA, cele de la New York Festivals World’s Best TV and Films, ar putea fi comparate cu ceea ce înseamnă Oscarul în film. În Europa, există un festival care, în televiziune, este corespondentul Festivalului de la Cannes din film: Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, ce se desfăşoară sub patronajul ASR Prinţul Albert de Monaco”, a afirmat Mihai Gâdea la Antena 3.

“Anul acesta, Antena 3 a trimis un material la categoria “news documentary” şi, alături de televiziuni prestigioase din lume, Antena 3 este nominalizată în finală, în gală”, a anunţat Gâdea, care a precizat că este vorba despre ancheta marca În premieră, “România otrăvită”.

Surpriza plăcută este aceea că materialul a fost nominalizat de către membrii juriului inclusiv lapremiul special Prinţul Rainier al III-lea, iniţiatorul acestui festival.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 17, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: