THEMEDIATHOR

Primele probe eliminatorii la Masterchef incep la Pro TV! 76 de concurenti gatesc pentru un loc in semifinala

Dupa ce juratii au impartit cele 76 de sorturi si au incheiat faza preselectiilor, saptamana aceasta “MasterChef” aduce primele doua probe eliminatorii care mai stau in calea intrarii in mult ravnita bucatarie a show-ului.

masterchef-pro-tv-probe-eliminatorii3

Asa se face ca in prima proba a serii legumele vor face diferenta. Daca in anii trecuti ceapa sau pestele i-au facut pe concurenti sa planga la propriu, de data aceasta juratii vor sa le testeze cunostintele de baza in bucatarie si ii provoaca la tocat legume. De la varza, la sfecla, telina sau morcovi, fiecare concurent va avea la dispozitie oricate legume poate duce. Pe tocator, evident, pentru a-si pastra sortul si a continua concursul. Nu vor fi lipsite momentele de panica, emotiile, lacrimile, dar si interventiile medicilor.

In cea de-a doua proba a serii, juratii pun la cale o noua provocare in bucatarie pentru cei care reusesc sa treaca cu brio testul legumelor. Un ingredient surpriza trebuie sa devina vedeta in farfurie si sa se armonizeze perfect cu alte ingrediente intr-un plating care poate reprezenta pasaportul catre bucataria “MasterChef” sau, dimpotriva, eliminarea din concurs. Numai 22 dintre cei ajunsi in aceasta faza vor fi cei alesi. Despre ce ingredient este vorba, dar si care sunt cei 22 de concurenti ce vor intra in bucatarie, telespectatorii Pro Tv vor afla marti, 15 aprilie, de la 20.30. Tot atunci, cei 22 de concurenti au parte de prima Cutie a Misterelor din viata lor.

poza 2 poza3

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 15, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: