THEMEDIATHOR

Cornel Nistorescu își înțeapă co-moderatorul, Claudiu Lucaci, în direct: „Adrian Năstase, fostul tău șef”

„Din acest punct de vedere diferența dintre Adrian Năstase, fostul tău șef, și Traian Băsescu nu-i niciuna”, i-a spus Cornel Nistorescu lui Claudiu Lucaci în emisiunea Ultima ediție pe care cei doi o realizează duminica la TVR 1.

Cornel-Nistorescu_Claudiu-Lucaci-2

Subiectul discuției era Scandalul terenului de la Nana, iar Claudiu Lucaci nu a ezitat să-i răspundă jurnalistului Cornel Nistorescu: „Nu, a fost șeful tuturor, că era șeful Guvernului”. Dar Cornel Nistorescu i-a răspuns, la rândul său: „Nu, nu, a fost șeful tău la Guvern”.

Jurnalistul Cornel Nistorescu face referire la faptul că Lucaci a fost, în perioada 2001 – 2003, purtătorul de cuvânt al cabinetului condus de Adrian Năstase.

„Nu înțeleg legătura. Vreți să faceți o legătură între Adrian Năstase sau între foștii miniștri? (…) Ideea de a pune tot timpul în balanță ceea ce a făcut unul și altul nu este în regulă. Fiecare are vina lui. Nu există vină colectivă, există vină individuală. Nu mi se pare normal s discutăm despre lucruri care nu au legătură cu subiectul”, a încercat Lucaci să-l întrerupă.

Cornel Nistorescu: „Subiectul este altul din punctul meu de vedere. Fiecare, și Adrian Năstase și Traian Băsescu și-au folosit miniștrii și subordonații pentru a-și genera proprietăți și a obține avantaje.”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 15, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: