THEMEDIATHOR

PREMIERA. Antena 1 difuzează, în Săptămâna Mare, controversatul serial “The Bible”

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări, începând cu săptămâna premergătoare zilelor de Paşti, un serial multipremiat, producţie 2013, intitulat “Biblia”, în fiecare seară de la 22:30.

PREMIERA. Antena 1 difuzează, în Săptămâna Mare, controversatul serial “The Bible”

Mark Burnett, producatorul miniseriei alături de Roma Downey, a declarat că este cel mai important proiect al carierei sale în televiziune. Primul episod a fost urmărit de peste 13 milioane de telespectatori în Statele Unite şi este cea mai urmărită producţie de gen până la ora actuală. “Biblia” a fost nominalizată la trei categorii ale premiilor Emmy.

Miniseria compusã din 10 episoade încearcã sã redea cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson și Dalila, și nașterea, moartea și învierea lui Iisus Hristos. “Ne-am adresat, cu această producţie, în special tinerei generatii, am vrut să demonstrăm că Vechiul Testament nu este doar o inşiruire de poveşti fără legătură între ele, ci se înlănţuiesc şi conduc toate către Noul Testament”, a declarat Mark Burnett.

Serialul a născut multe controverse, între care, cea mai mediatizata este acuzatia ca actorul din rolul lui Satana seamănă cu Barack Obama. Dezminţirile nu au întârziat să apară, cei doi producători oferind o declaraţie oficială: “Actorul care îl joacă pe Satana, Mehdi Ouazanni este un renumit actor marocan, a mai interpretat acest personaj şi înainte ca domnul Obama să devină preşedinte”.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 14, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: