THEMEDIATHOR

Doisprezece concurenti talentati vin sa faca show in prima semifinala live “Romanii au talent”. Bruno Icobet revine pe scena alaturi de prietenii sai patrupezi

 Vineri seara, de la 20:30, la Pro Tv,  “Romanii au talent” da startul semifinalelor in direct cu prima serie de doisprezece dintre cei mai talentati concurenti din acest sezon. Ansamblul Crisul, Alla Moisei, Rodion Sucman, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa de acrobatii Workout, Adina Gherasim, Ioan Bugnar, Riccardo Massida, Paul Lungu, ansamblul Cervona Kalena si RW Brothers vor da tot ce au mai bun intr-un show live de exceptie, totul pentru a-i convinge pe cei de acasa ca merita sa ajunga pana in finala competitiei.

CC1K4358-2_resize

Pentru aceasta, semifinalistii se antreneaza din greu: isi repeta numarul pana la patru ore zilnic, cum fac membrii ansamblurilor Crisul si Cervona Kalena, contorsionista Allasi Adina Gherasim, dansatoarea la bara. In plus, unii au nevoie, pe langa antrenament, de o dieta speciala: este cazul “fortosului” Rodion Sucman, care mananca de opt ori pe zi. Pe de alta parte, unii au fost mai putin norocosi in ceea ce priveste timpul de pregatire dinainte de show, precum micutul chitarist Andrei Cerbu: “Miercurea trecuta mi-am luxat degetul la baschet si a trebuit sa fie pus in atela. Mi-a ingreunat repetitiile, dar dupa o saptamana mi-au dat-o jos”.

Concurentii cu sange latin sunt si ei pregatiti sa ii cucereasca pe telespectatorii romani. Riccardo Massida, artistul din trupa de circ Bellucci, vrea sa isi indeplineasca misiunea: “sa distrez oamenii, sa ii fac sa rada”. Los Hermanos Dinamita spun ca cea mai importanta pentru ei este “aprecierea publicului, pentru ca el te umple de energie”.

“Sa nu ne reuseasca sincronizarea elementelor”, spun membrii trupei de acrobatii Workout ca este scenariul de care le este cel mai frica. Ioan Bugnar spera sa nu cumva sa se dezechlibreze sau sa cada de pe monociclu din cauza emotiilor, de care se tem si Paul Lungu, precum si dansatorii din trupa RW Brothers.

Tot vineri seara, Bruno Icobet, castigatorul celui de-al treilea sezon “Romanii au talent”, se intoarce pe scena care l-a facut celebru alaturi de prietenii sai patrupezi, Blue, Ozzysi J, cu un numar special. Mentalistul Vlad Grigorescu si Muneer, “lumina” Loredanei din sezonul al treilea al Vocii Romaniei, ii vor incanta si ei pecei din fata micilor ecrane cu doua momente in stilul lor inconfundabil.

In prima semifinala live a show-ului, Smiley si Pavel Bartos lanseaza super hit-ul “Cu fuioru”, hit care va beneficia si de un videoclip. Filmarile au avut loc intr-un parc din capitala, iar fuiorul a avut un loc de cinste in echipa magnifica formata din Smiley, Pavel Bartos si cele trei ajutoare: Maciuca, Marinaru si Vladut.

Numai trei din cei doi sprezece semifinalistivor intra in marea finala a competitiei talentelor.Publicul va avea, bineinteles, primul cuvant de spus: cei de acasa isi vor vota preferatii, iar primii doi din clasament vor merge direct in ultima etapa. Cel de-al treilea semifinalist va fi ales de catre Andra, Mihai si Andi dintre ocupantii locurilor trei si patru. Lupta pentru marele titlu devine tot mai stransa, iar concurentii sunt gata sa dezlantuie avalansa talentelor, vineri, de la 20:30, in direct, in prima semfinala “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 11, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: