THEMEDIATHOR

Andreea Esca rămâne la conducerea revistei The One

andreea-esca

În urmă cu câteva zile  presa din România nu mai contenea să facă scenarii cu privire la o nouă plecare din PRO TV. Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal al postului era pusă între ciocan și nicovală, fiind nevoită să aleagă între cariera sa la TV sau cea de redactor-șef al revistei The One.

Recent, misterul a fost spulberat. Andreea Esca susţine că revista „The One” nu reprezintă o concurenţă pentru PRO TV şi că nu s-a pus niciodată problema să aleagă între cele două funcţii: de prezentatoare a ştirilor PRO TV sau director editorial al revistei în cauză.

“Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce face u în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro

Esca susţine că, în prezent, lucrează intens la numărul aniversar al publicației.

“Noi împlinim 10 ani luna viitoare și suntem în plin proces de editare a revistei aniversare. Va fi un număr special. Pregătim și o petrecere cu această ocazie”, a încheiat ştirista.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 10, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: