THEMEDIATHOR

Anastasia, omul anului în Ucraina în 2013, i-a impresionat pe membrii juriului Next Star cu talentul ei

Cei mai talentaţi copii veniţi la preselecţiile „Next Star”, demonstrează pe scena îndrăgitei emisiuni că ei sunt esenţele puternice în sticluţele mici şi, mai ales, că talentul nu are graniţe.

Anastasia-Dan-Negru

Dovadă este prezenţa Anastasiei, o fetiţă de 11 ani din Ucraina, care i-a uimit pe membrii juriului, Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, cu realizările ei.

Anastasia a câştigat Eurovisionul cu o melodie pe care a compus-o împreună cu familia ei, aceeaşi cu care s-a prezentat la preselecţii, reuşind să-i impresioneze pe toţi cei aflaţi în sală.

Asta este doar una dintre realizările fetiţei, pentru că anul trecut ea a fost denumită omul anului în Ucraina datorită reuşitelor obţinute la concursul internaţional de talente:

„Vă daţi seama la ce nivel a ajuns dacă Anastasia s-a prezentat anul acesta cu show-ul cu care a câştigat acum doi ani un concurs de anvergura Eurovisionului? Pentru că de atunci l-a mai îmbunătăţit şi perfecţionat chiar”, mărturiseşte Pepe.

Concurenta povesteşte că la întoarcerea sa în ţară a avut parte de o mare surpriză la aeroport, surpriză care a determinat-o să plângă de emoţie. Despre ce este vorba, vor afla telespectatorii care vor urmări super show-ul de azi, „Next Star”, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 10, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: