THEMEDIATHOR

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au întors din vacanţa petrecută la Roma

radu-si-adela-popescu

Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din telenovela “O noua viata”, care ajunge la final joi, 17 aprilie, de la ora 20.30, pe Acasa TV au petrecut patru zile superbe la Roma, orasul lor preferat, de unde se intorc de fiecare data… foarte obositi.

“Stateam la o cafea zilele trecute cu unul din fratii Adelei, care ne povestea ca tocmai si-au luat un city-break la Roma si brusc ne-am hotarat si noi sa mergem mai ales ca este orasul nostru preferat.

Ne-am decis de pe o zi pe alta exact cum facem de obicei. Roma este un oras plin de viata, cu stradute colorate care dau o energie de nedescris si pe care il recomandam tuturor”, povesteste Radu Valcan.

“In mod normal cand te duci intr-o vacanta, trebuie sa te odihnesti, noi ne-am intors extenuati, tocmai pentru ca nu contenim sa strabatem orasul in lung si in lat. Abia astept sa se faca dimineata si sa o iau la pas ori la stanga, ori la dreapta, sa ma plimb pe stradute, sa miros parfumul altor vremuri, sa ma minunez, sa imi inchipui si sa visez. Mergand. Dar nu in pas alergator, ci umar la umar, in tandem, cu camaradul meu”, adauga Adela Popescu pe blogul ei, www.adelapopescu.eu

Si Radu Valcan are multe amintiri foarte frumoase pe care le va relata in curand pe blogul sau, www.raduvalcan.ro :

“Am baut un pahar de sampanie la Fontana din Trevi seara, Adela e innbunita dupa clatitele uriase cu ciocolata si banane, am cumparat magneti pentru cei dragi, chiar si coada interminabila de la Vatican a fost o placere.”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 9, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: