THEMEDIATHOR

“Te cunosc de undeva!”, lider de audiență

Transformări uluitoare în urma machiajelor elaborate, vedete de prima mărime și schimburi de replici amuzante și scânteietoare, aceasta este, foarte pe scurt, rețeta show-ului “Te cunosc de undeva!”, care poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, în Prime-Time, la Antena 1.

te-cunosc-de-undeva-antena1

Românii iubesc această emisiune, drept pentru care și cea de-a opta ediție a fost lider de audiență în rândul publicului din întreg mediul urban: în medie 919 000 telespectatori au urmărit “Te cunosc de undeva!” sâmbătă seara, plasând Antena 1 pe primul loc.

Raluka i-a adus lacrimi de emoție Monicăi Anghel, interpretându-l pe regretatul Ștefan Iordache, Alex Velea a fost, sâmbătă seara, Misha, facându-i pe jurați, dar și pe colegii lui, să râdă cu lacrimi, iar Andrei Aradits a fost foarte sexy timp de câteva minute bune, îmbrăcând o fustă care-i lasă picioarele la vedere. Și juriul și concurenții, prin notele acordate, au decis că Nicole Cherry a reușit să realizeze cea mai reușită transformare a serii de sâmbătă, întruchipând-o pe Indila în “Derniere danse”.

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 22.04, când peste un milion de români urmăreau Antena 1, pe locul al doilea clasându-se Pro TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 7, 2014 by .
%d bloggers like this: