THEMEDIATHOR

Andra este marea castigatoare la Zu Music Awards. Vezi aici toti castigatorii!

ZUMA_show-ul_12

Pe 3 aprilie, Romexpo a găzduit cel mai tare spectacol de premii muzicale din România. La ZU Music Awards au fost martori peste 5000 de oameni prezenți la fața locului și o mulțime care au urmărit gala în direct la noul ZU TV. Dintre toți artiștii care au fost nominalizați, Andra este cea care se poate declara fruntașă. Artista a plecat acasă cu 4 premii. 

Hitul „Inevitabil va fi bine” este cel care i-a adus cântăreței premiile pentru „Cea mai vizualizată piesă ZU pe YouTube”, „Cel mai bun live al anului la ZU” și „Cea mai bună piesă pop”.

Andra a căzut pradă emoțiilor în momentul în care Cătălin Botezatu i-a înmânat premiul pentru „Cea mai bună artistă”. Celelalte 8 premii din cadrul galei au fost decernate astfel:

Cel mai bun artist: SMILEY

Cel mai bun grup: VOLTAJ

Cel mai bun debut: NICOLE CHERRY

Cea mai bună piesă hip-hop: GRASU XXL ft. AMI – DEJA VU

Cea mai bună piesă internațională: J BALVIN – TRANQUILA

Cea mai bună colaborare: SMILEY și ALEX VELEA – DINCOLO DE CUVINTE

Cea mai bună piesă dance: DJ SAVA și RALUKA – AROMA (special guest CONNECT-R)

Piesa anului: VAMA – PERFECT FĂRĂ TINE

ZUMA a fost spectacolul la care artiștii români s-au unit pentru a crea momente live de neuitat. Startul evenimentului a fost dat de către Lora, Red Blonde, Nicole Cherry, Sore, Anda Adam, Alina Eremia, Alex Mațaev și CRBL care au cântat împreună 3 piese cu maxim de energie. Al doilea moment, intitulat sugestiv „ZU IS ON FIRE!!!”, i-a adus pe scenă pe Raluka, DJ Sava, Andreea Bănică, Deepcentral, Mihai Morar cu hainele în flăcări (pe bune!) și Daniel Buzdugan cu un extinctor. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui element de spectacol.

Frumoasa Antonia i-a acompaniat pe Holograf pentru „Întoarce-te acasă”, iar apoi, Shift, Marius Moga și Vizi Imre s-au simțit onorați să cânte„După ani și ani” alături de foștii membri ai trupei Compact, cei care au compus acest hit din trecut.  Printre alte combinații inedite la ZUMA se numără și momentul în care Cabron și Voltaj au împărțit scena.  Pentru cei care nu au prins un loc în sală și nici pe canapea în fața televizorului… mai există speranță. ZU Music Awards se va difuza în reluare pe ZU TV sâmbătă de la ora 13:00 și duminică de la ora 19:00.

Sfârșitul ZU Music Awards a venit cu o veste bună. Buzdugan și Morar, ridicați deasupra tuturor din sală, au anunțat că pe 17 mai, Forza ZU vine în Cluj Napoca. Anul acesta este rândul clujenilor să își testeze vocile la cel mai mare karaoke din România.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 7, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: