THEMEDIATHOR

EPIC SHOW productia interzisa de CNA pe TV, debuteaza in premiera la Prima TV

Epic-Show

Dupa ce a fost interzisa de CNA, emisiunea Epic Show va debuta din 7 aprilie la Prima TV. Pana acum emisiunea a fost difuzata pe www.adevarul.ro .

Primul epicsod Epic Show, care se va difuza la Prima TV, va avea ca subiect principal succesul.

Cei patru Epici vor arata cum poti avea succes chiar si atunci când eşti o formă de viaţă inferioară, care nu poate lega corect nici două cuvinte şi nu are niciun alt talent în afară de incapacitatea de a genera sentimentul ruşinii. Şi nu, aici nu e vorba despre asistentele lui Capatos, deşi descrierea anterioară li s-ar putea aplica cu succes. Vorbim de senzaţii ale internetului, care au ajuns să se bucure de o notorietate mai mare decât orice ministru al educaţiei.

Şi pentru că succesul vecinului e motiv de eternă angoasă, Bogdan „Bob” Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan vor dispune din plin de răutăţi gratuite. Succesul nu poate fi cuantificat în mod absolut, ci doar comparativ. Cât de destepte se simt vrăjitoarele escroace faţă de nişte piţipoance cerşetoare de atenţie? Aţi ghicit, o să vedem luni.

Nu pierdeti luni, 7 aprilie, de la ora 20:30,  prima editie „Epic Show” de la Prima TV, o emisiune care are mai mult succes în 60 de minute decat au altele într-o oră.

 

Sinceritatea n-a fost nicicând mai amuzantă!

La intersecţia dintre haz-de-necaz, haz-de-autobază şi inteligenţă sclipitoare, Epic Show „pamfletizează” realitatea înconjurătoare prin metode mai mult sau mai puţin înjurătoare.

Epic Show este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare e făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenții, care conţine atât elemente de tv, cât şi elemente specifice online-ului.

Există unele subiecte atât de vast răspândite şi de cunoscute, încât nu ai cum să nu te legi de ele. Bârfele, ştirile recente şi variile mondenităţi, vor face deliciul rubricii „Epicentrul”, în care vor fi comentate cele mai demne de discutat subiecte la terasele din centru şi băncile din faţa blocului.

Alte subiecte la fel de epice, dar din lumea largă de această dată, vor avea o categorie specială şi vor intra la rubrica „Epicanterii”.

Fiecare ediţie va avea şi o temă principală, în jurul căreia vor gravita toate subiectele.

În prima ediţie Bogdan „Bob” Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan vor vorbi despre arta de a fi român.

Printre rubriciile emisiunii se mai numără „Sinteza Silei”, „Anchetă pe Banchetă”, interviul cu vedete pe bancheta din spate, „Produsul Internet Brut”,”Videochixuri”, rubrica de analizat videoclipuri, sau „Epoca de greaţă”, rubrica în care se discută cele mai non-epice evenimente din ultima vreme.

„Emisiunea Epic Show este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică și autoironică, taxând scump pe unii și ridiculinzându-i absolut gratis pe alţii. Împletind armonic vloggingul cu stand-up-ul, datul cu părerea și bârfologia cu statul la pupitru, Epic Show e cocktailul satiric cu care te poți îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului”, spune Tibi Codorean.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 4, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: