THEMEDIATHOR

Radu Moraru a călcat pe BEC. “Naşul” nu poate candida la europarlamentare

Lovitură dură pentru acţionarul principal al televiziunii Naşul TV! Radu Moraru nu mai poate candida pentru alegerile europarlamentare deoarece Biroul Electoral Central (BEC) a respins candidaturile mai multor partide, printre care şi Partidul Ecologist Român (PER), informează reportervirtual.ro

radu-moraru8

Radu Moraru era primul pe listele PER, motiv pentru care, săptămâna trecută, a renunţat să mai realizeze emisiunea “Naşul”, aşa cum prevede legea electorală.

Moraru luase decizia de a candida în urma unui parteneriat cu ecologiştii, lansat ca o platformă civică, după ce realizatorul TV s-a convins că unificarea dreptei politice este imposibilă.

“Suntem în situaţia din anii ’90. Atunci, a existat Alianţa Civică. Ana Blandiana a fost un fel de naşă a unirii opoziţiei de atunci. Asta vrem să facem şi noi acum, dar fără să mai repe tăm greşelile din vremea  Alianţei Civice şi fără să ne adresăm neapărat opoziţiei actuale. Istoria se repetă. Partidul Ecologist Român şi-a deschis listele pentru a atrage oameni valoroşi. Am luat această iniţiativă pentru că am văzut eşecul de la Forumul Dreptei. Dreapta politică nu se poate uni, PNŢCD şi Forţa Civică, de exemplu, au reuşit să stea împreună doar două luni.”, declara Radu Moraru pentru Reporter Virtual.

Deşi nu este ce şi-a dorit, decizia BEC îi permite lui Moraru să revină în platoul TV pe care l-a consacrat urmare a multor ani de emisiuni “Naşul”. În ultimele zile, show-ul său a fost împărţit între realizatorii Nicoleta Savin şi Grigore Cartianu.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 3, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: