THEMEDIATHOR

Direcția 5 a lansat videoclipul piesei “De ce iubim”, o baladă de dragoste ce oferă posibile răspunsuri celor ce-și pun această întrebare

directia-5

Trupa Directia 5 lanseaza videoclipul piesei “De ce iubim”, o balada de dragoste ce ne indeamna la o analiza introspectiva a ceea ce inseamna iubirea, pentru fiecare dintre noi.

Single-ul este compus de catre Marian Ionescu si Florin Dumitrescu si ofera posibile raspunsuri celor care s-au intrebat, macar o singura data, “De ce iubim”.

“Este simplu, sincer si se potriveste cu atmosfera din timpul repetitiilor. Imaginile nu sunt trucate, iar pentru cei care filmau nu era clar ca aceste imagini se vor vedea vreodata”, spune Marian Ionescu.

Regizat de catre Petre Nastase si filmat in Teatrul Elisabeta, videoclipul “De ce iubim” ii prezinta pe cei 5 membri intr-o ipostaza neasteptata.

Fiecare dintre noi poate empatiza cu partenerul pentru a primi raspunsuri la intrebarile pe care dragostea ni le adreseaza. Membrii trupei incearca sa transpuna aceasta idee prin schimbul de roluri cu frumoasele domnisoare din clip.

Filmarile pentru clip s-au desfasurat pe parcursul unei zile, iar personajele au fost selectate prin intermediul Facebook-ului directia 5.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 3, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: