THEMEDIATHOR

CRBL a lansat videoclipul piesei “Uşor, uşor”, colaborare cu Adda şi Raku

CRBL a lansat videoclipul piesei “Usor usor”, alaturi de Adda si raku, cu o schimbare de look pentru artistul care compune rime bine legate.

lansare-crbl

Daca, in momentul lansarii single-ului ne-a surprins cu o schimbare de stil muzical, un beat chill si cu balans, in clipul “Usor usor” CRBL se transforma intr-un personaj elegant si sarmant. In plus, dansatorii se transforma in instrumentisti, sapca e trillby, incaltarile sport au devenit brogues, iar hanoracul devine smoking.

Surpriza videoclipului “Usor usor”, regizat de catre CRBL si de catre Ionut Dongo, este sotia sa, Elena, alaturi de care artistul petrece clipe romantice pentru a-si “creste nota la purtare”.

Luni seara a avut loc la Biavati Events evenimentul de lansare a videoclipului “Usor Usor”, unde CRBL a sustinut un concert incendiar live, alaturi de band-ul sau, Adda, Ruby, Helen si raku. Daca in prima parte a serii, CRBL a acordat interviuri jurnalistilor prezenti, concertul a inceput “Usor Usor” cu videoclipul, lansat in avanpremiera.

Au urmat proiectii cu fotografii si inregistrari video cu cele mai importante momente din cariera artistului, ce s-au intercalat cu hituri ca “Petre”, “Toata tara” sau “Hey”, mama si corul de copii, alaturi de care CRBL a emotionat invitatii cu piesa “Romania nu-i jucaria ta”. De la eveniment nu au lipsit echipele HaHaHa Production si DeMoga Music, Smiley, Voltaj, Pavel Stratan, Shift.

“Ce-avem noi aici?!” este primul album din cariera solo a lui CRBL. Dintre cele 14 piese prezente pe album, regasim hituri ca “Petre”, “Kboom” sau “Romanu’ n-are noroc”, iar fiecare piesa este reprezentativa pentru CRBL, atat ca stil muzical, cat si ca mesaj, pentru ca prezinta fragmente din viata sa artistica si personala.

http://www.youtube.com/watch?v=JPATuX3I5f4

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 1, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: