THEMEDIATHOR

Ce agenții puteți vizita în București în Noaptea Agențiilor

Cea de-a cincea ediţie a Nopţii Agenţiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie și se va desfășura sub tema “Craft up your life”.

Anul acesta, la evenimentul din Capitală participă peste 20 de agenții.

Screen-Shot-2014-04-01-at-11.17.37-AM

Pentru prima oară, agențiile din afara Bucureștiului pot participa în cadrul Nopții Agențiilor, iar invitatul special al evenimentului de anul acesta este Republica Moldova, cu agențiile Casa Imago și Piko Creative. La eveniment participă și agenții din Iași,Timișoara și Oradea.

Paginademedia.ro vă prezintă programul Noaptea Agențiilor în București:

Ultima noapte de publicitate, întâia noapte de party. La Energiea!

La Energiea vei putea descoperi o explozie de vizualuri și sunete marca Les Ateliers Nomad și nicecream.fm. și vei experimenta o transformare a spațiului printr-un super show de lumină și sunet.

Happy night cu pastel

Muzică live, ca să vezi cât sunt de talentați cei din echipa pastel, karaoke și ateliere de handmade, ca să pleci cu ceva frumos acasă.

Facebook meet & greet la Head

Cei de la Head sunt curioși să-și întâlnească prietenii “necunoscuți” de pe Facebook, pe care îi invită la ei în sediu: “N-o să-i chemăm niciodată la ziua noastră. Si nici ei pe noi la a lor. Dar putem să profităm de o ocazie ca asta și să ne întâlnim. Ca să vedem dacă impresia din online supraviețuiește contactului cu realitatea”, promit cei de la Headvertising.

Craft your happiness la TBWA

Intră pe 3 aprilie la The Ark și o să ajungi cât se poate de happy și cât se poate de sus. Adică la etajul 3, o ocazie fantastică să cunoști echipa TBWA și din ce sunt făcuți (probabil compoziția e cam așa: panglici, baloane, bomboane,alcool, dans, poze, hashtaguri, o trotinetă și un Mini).

ATELIER GRUP – Actor Climber Singer Superfly

ATELIER GRUP te invită la un party despre tine și despre ce poți face pentru a fi din ce ȋn ce mai bun. La orice.

Craft up your life with WebDigital

Ești pasionat de Marketing Online? Ai un business online cool pe care vrei să-l promovezi? Gașca WebDigital te așteaptă cu idei nonconformiste prin care te vei simți special în tribul tău de antreprenori și marketeri online.

Despre Arta Consumului cu Creionetica

“Arta Consumului” este o introspecție lejeră și creativă. Conceptul campaniilor de conștientizare socială va fi concentrat într-o singură noapte de proiecții, expoziții și discuții, la Creionetica.

We>Buzz – come to the buzz side

Cei de la We Buzz meșteresc povești antrenante, intrigante sau amuzante, iar de Noaptea Agențiilor deschid laboratorul de confecții social media pentru toată lumea.

Hobby-uri cu “Call to action” la Hello Grup

Participanții de la Hello Group vor fi invitați să descopere „cum merge treaba” într-o agenție de BTL, de la departamentul de Client Service și Strategie, trecând prin Creație și ajungând în final la colegii de la Implementare, pentru o experiență Hello.

Emoție la roșu cu tNd’c advertising

Cei de la tNd’c advertising așteaptă invitații în orice ordine, cu chef de vorbă și de a despica punctul în roșu. „Roșu pentru că e agresiv, lasciv, invaziv, iubibil, rău de gură și frumos pe buze, senzual și nepotrivit.”, au zis cei de la tNd’c.

grupul Lowe vă invită la CEASTONBURY- the handcrafted festival

De la cântăreți de renume, la designeri de nișă, ghicitori în aură și pasionați ai artei îndoitului hârtiei, cei de la Lowe s-au pregătit cu de toate! În premieră și în exclusivitate, One Big Band vă invită la un festival orchestrat&animat exclusiv de oamenii agenției, iar COMA & DREAM DEALERS vor urca pe scena principală a festului, într-un recital extraordinar.

Mario,Tamagotchi și Tetris la Infinit Solutions

De Noaptea Agențiilor, cei de la Infinit Solutions organizează cea mai tare petrecere de gaming. Vă așteaptă acolo Terminator, Mario, Dinozaurul din Tamagotchi, Tetris, dar și succesorii lor mai tineri: XBOX și PS.

Pâine și circ la MEC România & Mindshare Media

Cei de la MEC &Mindshare promit măști, gogoși, un talcioc, păpușari și un super-târg. „Jonglăm cu romanțe și bufonerii, mimăm arta și dresăm baloane. Mari și mici. Avem talcioc, păpușari și cocoșei, vino-n târg la noi de vrei să te joci cu ei!” (MEC&Mindshare).

Procraftination at Jazz

Dacă ți-e dor să freci menta, treci pe la Jazz de Noaptea Agențiilor, unde poți freca menta direct într-un Mojito. Și îți poți perfecționa skill-ul de a-ți pierde timpul…cu stil.

After Six Café cu DDB & Tribal Worldwide România

Cei de la DDB& Tribal îți propun prima colecție de pasiuni de publicitari, strânse toate la ei la sediu, pe Praga 3.

Pentru că gif și din seria Geometry Global

Ai mișcările lui Jagger? Dansul e normal la vârsta ta? Pune-ți sneakersii de dans și urcă pe scena Geometry Global.

Mixed drinks, crafts & crazy games la grupul Frank

Pe terasă, în recepție sau la birouri, oamenii din Frank Group te invită în lumea lor, să descoperiți arta cocktail-urilor, să vă jucați toată noaptea și să ȋmpartășiți povești și hobby-uri trăznite.

eventures Island

Ai nevoie de o provocare? Vrei să treci la următorul nivel? Cei de la eventures te invită să te joci alături de ei.

Seară de selfies cu Smart Corporation Group

SCG-Smart Corporation Group te invită la Selfie Party și să îți uploadeazi propriul selfie pe Facebook, cu hashtag-ul #makeaselfienotwork, iar ei promit să te premieze cu un goodie bag.

Kubis – clinica de recuperare creativă

Cei de la Kubis te invită să îți faci o electrocreativogramă, ca să te lămurești de ce boală creativă suferi și ce ai de făcut.

House of PRO’s – The Public Advisors

La Noaptea Agențiilor, la The Public Advisors, cuvinte precum task, research sau deadline se vor aplica activităților„de timp liber”. Sediul agenției va deveni House of PROs, un loc unde membrii echipei își vor ridica pasiunile la rang de profesie.

Rock up your life la Institute, the Café

La Institute, the Café îți vei putea arăta skill-urile tale de maestru Guitar Hero, iar gazdele te vor aștepta cu un ultra boost de energie.

PQB – Digital. Unplugged. Party!

Cei de la PQB și-au propus să arate digitalului cum se petrece în lumea reală și promit o atmosferă de neuitat.

Programul evenimentelor Noaptea Agențiilor din Iași, Timișoara și Oradea poate fi consultat pe site-ul noapteaagentiilor.ro.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 1, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: