THEMEDIATHOR

Un nou gest laudabil: Ellie White canta pentru ajutorarea nevazatorilor din Romania

Ellie-White-

Ellie White continua seria proiectelor cu puternic impact social. Dupa ce a protestat impotriva eutanasierii cainilor fara stapan, a lansat calendarul pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, acum se implica in evenimentul caritabil in urma caruia se doreste construirea unui Centru Socio-Profesional si de Reabilitare pentru nevazatorii din Romania.

afis-concert-caritabil-nevazatori

Artista va urca pe scena evenimentului de joi, 3 aprilie, ora 20.00, din Club Fabrica, si va sustine un recital unplugged emotionant. Alaturi de ea, in proiect se vor implca si Dan Helciug, Mihai Margineanu, Francesca Sarbu (X Factor), Blade Strings, White Mahala si Roxana Stroe.

Pretul biletului de intrare la concert este de 25 de lei, iar donatiile vor merge spre Asociatia  Nevazatorilor din Romania.

In aceasta asociatie sunt inscrisi peste 80.000 de persoane cu handicap vizual grav, acentuat sau mediu, de toate varstele.  Se doreste infiintarea primului Centru Socio-Profesional si de Reabilitare pentru nevazatorii din Romania ce va veni in sprijinul tuturor persoanelor care sufera de tulburari de vedere.

Ellie White s-a implicat pana acum in zeci de actiuni cu impact social. A sustinut programe de ajutorare a copiilor orfani si a celor cu grave probleme medicale din centre specializate, a donat bani, a participat la maratoane caritabile si a cantat gratis la serbarile micutilor cu nevoi speciale.

Recent, artista a protestat in Piata Victoriei impotriva programului de eutanasiere a cainilor fara stapan. Apoi, s-a implicat in campania Kangoo Jumps pentru Viata, initiata de Kinga Sebestyen, donand taxa de participare la orele de sport Asociatiei M.A.M.E. pentru sprijinirea copiilor bolnavi de cancer din Romania. Aceleiasi asociatii se vor oferi si banii stransi in urma vanzarii calendarului oficial Ellie White 2014.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 31, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: