THEMEDIATHOR

Mondenii, debut cu stângul. Prima TV, pe locul opt sâmbătă seară. Cum s-a descurcat Horia Brenciu la Te cunosc de undeva

Screen-Shot-2014-03-12-at-4.39.59-PM-1024x488

Show-ul Mondenii, în variantă live, s-a lansat cu audiențe slabe. Emisiunea produsă de Andrei Boncea a ocupat locurile opt și șase la nivel național, respectiv, urban. Seara de sâmbătă a fost condusă de Antena 1, care a difuzat show-ul Te cunosc de undeva.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența posturilor în seara de sâmbătă.

NAȚIONAL. Show-ul Mondenii, care a început la ora 21.30, a fost urmărit în fiecare minut de 275.000 de persoane. Postul Prima TV s-a poziționat, pe tronsonul emisiunii, pe locul opt în topul audiențelor, fiind depășit de Național TV, Acasă TV și TVR 1. Primul loc a fost al Antenei, care difuza emisiunea Te cunosc de undeva, show care a avut de asemenea o premieră, intrarea lui Horia Brenciu în juriu. Emisiunea a înregistrat pe tronsonul Mondenilor o medie de 1,4 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări.

URBAN. La orașe, Mondenii au stat ceva mai bine, urcând două locuri față de topul pe național. Emisiunea a avut o medie de 139.000 de privitori, situându-se pe locul șase în audiențe. Și orașele au fost tot ale Antenei 1, post care a atras o medie de 943.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Mondenii au atras, pe publicul comercial, o medie de 84.000 de telespectatori, fiind de data aceasta pe locul cinci. Primul loc pe publicul cu vârste între 18 și 45 de ani este Pro TV, care a avut sâmbătă seara două filme: X-Men: Ultima confruntare și – Hoți de onoare.

SURSA:Paginademedia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 31, 2014 by .
%d bloggers like this: