THEMEDIATHOR

Mihai Petre isi reintalneste cosmarul de la “Serviti va rog” in editia din aceasta seara de la “Romanii au talent”

In aceasta  seara de la 20:30, la Pro Tv,rezerva de talent a tarii da inca o reprezentatie de milioane intr-o noua runda de preselectii a show-ului “Romanii au talent”.

CC1K4358-2_resize

Fata in fata cu cosmarul de vara trecuta: asa se va trezi Mihai Petre in aceasta editie a show-ului, cand unul dintre concurenti va aduce pe scena un leu de mare. Intalnirea cu uriasul mamifer ii va trezi lui Mihai amintirile din sezonul trecut de la “Serviti, varog!”, in care s-a ales cu o pereche de pantaloni rupti dupa ce a fost muscat de un leu de mare.

Tot vineri seara, la “Romanii au talent”, o bomba sexy va taia respiratia intregii audiente masculine. Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon “Romanii au talent”, o noua dansatoare la bara va incerca sa se faca remarcata in competitia talentelor. Ramane de vazut daca focoasa blonda va reusi sa ii impresioneze pe jurati si cu reprezentatia sa de dans, nu numai cu aspectul fizic.

Nimeni altul decat Cosmin Agache, unul dintre eroii primului sezon “Romanii au talent”, se va intoarce saptamana aceasta pe scena care l-a facut cunoscut unei tari intregi. Ce numar a pregatit pustiul si in ce formula spera sa mearga mai departe in concurs, vor vedea telespectatorii in show-ul din aceasta seara.

Mai multe numere spectaculoase vedeti in aceasta seara de la 20.30 intr-o noua editie “Romanii au talent”, la Pro TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 28, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: