THEMEDIATHOR

Bilanț ZF: 3.200 de companii medii și mari, cu afaceri cumulate de 10 miliarde de euro, riscă falimentul

Ziarul Financiar prezintă un bilanț negru pentru câteva mii de firme medii și mari.România liberă încearcă să privească mai departe de precedentul creat de Mircea Diaconu, iar victoria Stelei în meciul cu Dinamo este pe prima pagină a Gazetei Sporturilor.

zf

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

 

  • România liberă: Cazul Mircea Diacon, precedent pentru „Rotația cadrelor”? Mircea Diaconu și-a depus candidatura pentruParlamentul European, deși are interdicție de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani. În cazul în care candidatura i-ar fi acceptată, s-ar crea un precedent ce ar permite și altor politicieni incompatibil să facă același lucru.
  • Ziarul Financiar publică un studiu realizat de Casa de Insolvență Transilvania ce prevede un viitor sumbru pentru mii de firme: 3.200 de companii medii și mari riscă falimentul din cauza datoriilor. Același studiu mai arată că cele 3.200 de companii au afaceri cumulate de aproape 10 miliarde de euro, dar au datorii de trei ori mai mari decât cifrele de afaceri.
  • Gazeta Sporturilor, după victoria Stelei în fața Dinamo cu scor final de 5 la 2: Steaua are mușchi.
  • Weekend Adevărul, despre Ipohondria, boala bolilor fantomă. „Se poate ajunge la delir”, spun psihiatrii. Suferindul de ipohondrie trece prin coșmarul de a lupta zilnic cu propriile temeri.
  • Evenimentul zilei: Poliția, SRI și DGIPI au aruncat în aer „fabrica” pensionărilor pe bani. O grupare formată din doctori, asistente, infirmiere, polițiști și poștași e anchetată după ce a „fabricat”, pe bandă rulantă, sute de bolnavi. De nouă ani, ei au „supt” de la bugetul statului peste șase milioane de lei.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 28, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: