THEMEDIATHOR

Angel Popescu de la „Mondenii” s-a logodit

Mondenul Angel Popescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.         Aleasa inimii lui se numeşte Laura şi, deşi se cunoscut de mai bine de        opt ani, Cupidon i-a săgetat abia anul trecut.

Mondenii

            „Locuim în acelaşi cartier şi ne ştim de vreo 8 ani. În urmă cu 6 ani am     avut o discuţie în contradictoriu. În rest, întâlniri accidentale. Nu ne      plăceam, nu ne detestam, ne eram indiferenţi unul altuia”, mărturiseşte            Angel.

            Dar cum cine se tachinează se şi iubeşte, la finele anului trecut    Mondenul de la Prima TV a ajuns întâmplător la ziua de naştere a   actualei iubite.

            „Ei, aici twist puternic… Nu ştiu cum, nu ştiu de unde, ni s-a schimbat      optica amândurora. Ne-am redescoperit. Sentimente puternice,            interferenţe de frecvenţe, afinităţi… N-aş fi crezut! Important este că
ne-a plăcut, aşa că am început să ieşim tot mai des”, povesteşte Angel.

            Şi pentru că dragoste a pus repede stăpânire pe cei doi, s-au gândit să   nu piardă timpul şi să ducă relaţia la un alt nivel, aşa că s-au logodit.

            „Totul este foarte intens, timpul este ireversibil, de ce să-l pierdem? Ne    iubim şi ne este foarte bine împreună”, încheie Angel Popescu, pe    care-l puteţi vedea urmărind „Mondenii” sâmbătă, 29 martie, de la ora       21:30, în direct la Prima TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 28, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: